Smart Autorun Cleaner 1.0

A Smart Autorun Cleaner egy magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső program. A szoftver fel tudja ismerni, majd ártalmatlanítani tudja a Trójai, Malware fertőzéseket, több keresési módszert is biztosít. Az alábbi Free alkalmazást cserélhető adathordozóknál is használható. Az automatikusan induló folyamatok hatékony elemzéséhez.

Ingyenes, egyszerű használat jellemzi ezt a remek víruskereső, eltávolító alkalmazást, amivel akár az automatikusan betöltődő folyamatok is hatékonyan vizsgálhatóak át kártékony tartalmak után keresve. A Smart Autorun Cleaner minimális erőforrás igénnyel rendelkezik.

A Smart Autorun Cleaner letöltése után a telepítésekor csak néhány egyszerűbb információt kell megadni, ezt követően a program vírusdefiníciós adatbázisát manuálisan is frissíteni lehet.

Smart Autorun Cleaner Használata:

Víruskereséskor csak ki kell választani azt a meghajtót amin Trójai, Malware fertőzéseket szeretnél keresni. Az esetlegesen talált kártékony alkalmazásokat automatikusan törölni tudja, ezt a beállításoknál külön engedélyezni kell. Ha esetleg külső adathordozót szeretnél átvizsgálni, ekkor azt csak a géphez kell csatlakoztatni, majd azt kiválasztani. Ekkor is biztosít minden korábban említett keresési, fájljavítási opciót.

A Smart Autorun Cleaner sajnos csak Angol nyelven érhető el, ez szerencsére nem akkora negatívum, mivel a kezelőfelülete áttekinthető, jól navigálható, a támogatott funkciók könnyen kiválaszthatóak. A program magas felismerési aránnyal rendelkezik, a legrejtettebb fertőzéseket, fájlokat is azonnal felismeri, majd ártalmatlanítja.

Cserélhető adathordozóknál további kényelmi funkciót is biztosít, automatikusan meg tudja védeni a gépet az esetleges fertőzéstől. Azt ütemezetten vizsgálja át. Néhány funkciója billentyűkombinációs parancsokkal is elérhető.

Kéretlen eszköztárakhoz használhatod az Ultra Adware Killer, illetve az AdwCleaner nevű programot. Teljes körű vírusvédelmi funkciót a Amiti Antivirus nyújt, szintén rengeteg kártevőt tud felismerni, majd azt hatástalanítani.

A Smart Autorun Cleaner egy alapvető opciókkal rendelkező profi, magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső, eltávolító alkalmazás. Csekély erőforrás igénnyel rendelkezik, Trójai, Malware fertőzésekhez. Ingyenes változat.

Smart Autorun Cleaner

Smart Autorun Cleaner Összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • Minimális erőforrás igény
 • Trójai, Malware fertőzésekhez
 • Manuálisan választható keresési mód
 • Autorun kereső
 • Billentyűkombinációkkal is vezérelhető
 • Cserélhető adathordozók automatikus átvizsgálása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Smart Autorun Cleaner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Comodo Cleaning Essentials 10.0.0.61112019-01-29 Comodo Cleaning Essentials 10.0.0.6111 (0)
  A Comodo Cleaning Essentials egy telepítést egyáltalán nem igénylő, egyszerűen használható Trójai, Malware, Rootkit fertőzések […]
 • Panda Cloud Cleaner 1.1.102016-12-11 Panda Cloud Cleaner 1.1.10 (0)
  A Panda Cloud Cleaner egy kis méretű, könnyen kezelhető víruskereső és eltávolító program. Minimális beállítást igényel, magas […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.4242022-05-17 McAfee Stinger 12.2.0.424 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • AVG Anti-Virus Free 22.4.32312022-05-03 AVG Anti-Virus Free 22.4.3231 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • avast! Free Antivírus 22.4.60112022-05-03 avast! Free Antivírus 22.4.6011 (0)
  Az avast! Free Antivírus segítségével ingyenesen védhetjük meg  számítógépünket a kártevőktől, korszerű technológiájának köszönhetően […]