ThunderSoft GIF to AVI Converter 3.4

A ThunderSoft GIF to AVI Converter egy különleges, egyben egyszerűen használható konvertáló szoftver, amivel több népszerűbb képformátumból tudsz videó kimenettel rendelkező tartalmat előállítani. A szoftver egy beépített médialejátszót is tartalmaz. AVI formátumba tud menteni GIF, BMP, PNG, JPEG, JPG-ből.

Konvertáló szoftverek egész sokasága áll rendelkezésre. Jelenleg nem sok olyan szoftver szerezhető be, ami arra nyújt támogatást, hogy képformátumú fájlokból lehessen videókat létrehozni, ha te erre keresel egy célszoftvert, akkor a ThunderSoft GIF to AVI Converter kínál megoldást a számodra.

A ThunderSoft GIF to AVI Converter letöltése után csak installálni kell, majd a kezelőfelületén meg kell adni a számára azokat a képeket, amiket egy projekten belül fel szeretnél használni. Az alkalmazás alapvetően GIF, BMP, PNG, JPEG, JPG képformátumokat tud dekódolni, azokból létrehoz AVI formátummal rendelkező videó jellegű tartalmakat.

A konvertáló eszköz gyakorlatilag az egyszerűségre, illetve a könnyed használatra összpontosít, magát a munkafolyamatot egy beépített médialejátszó kiegészítő teszi egyszerűbbé, ahol a szokásos navigációs funkciókkal tekinthető meg a végeredmény.

A dekódoláshoz felhasználandó fotókat a ThunderSoft GIF to AVI Converter beépített fájlkezelő funkciójával lehet megadni, ezután néhány fontosabb konfigurálási lépés szükséges csak. Ezután a program a korábban kiválasztott beállítás, profil jellemzők szerint végzi el az említett munkafolyamatot.

Előny, hogy az alkalmazást nagyon egyszerű használni, hátrány, hogy csak a korábban említett formátumokkal lehet dolgozni. Ha esetleg a kimeneti kodek jellemző nem felelne meg a számodra, ekkor további konvertálási lépésekre lesz szükség, ehhez pedig másik alkalmazásra.

Erre választhatod a Format Factory, az XMedia Recode nevű programot, az utóbbi szoftver akkor lehet hasznos ha szerkeszteni szeretnéd az előzőleg létrehozott multimédiás fájlt. AVI-ból, MP3 kimenetet az Free AVI To MP3 Converter-rel tudsz készíteni.

Az ThunderSoft GIF to AVI Converter egy speciális multimédiás konvertáló szoftver amivel GIF, BMP, PNG, JPEG, JPG fájlokból tudsz AVI tartalmakat létrehozni. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz. Szükség esetén háttérzenével tehető különlegessé. Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe.

ThunderSoft GIF to AVI Converter

ThunderSoft GIF to AVI Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • képből AVI fájlok készítéséhez
 • háttérzenéket is hozzáadhatsz a végeredményhez
 • beépített médialejátszó
 • egyszerű használat
 • néhány alapvető beállítást igényel csak
 • áttekinthető, modern kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ThunderSoft GIF to AVI Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
14,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter 4.1.13.992021-10-16 Freemake Video Converter 4.1.13.99 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Vov Video Converter 2.22021-10-03 Vov Video Converter 2.2 (0)
  A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás […]
 • ChrisPC Free Video Converter 5.002021-02-21 ChrisPC Free Video Converter 5.00 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]