Slideshow Movie Creator 10.0.0

A Slideshow Movie Creator megoldásával egy univerzális képkezelő, képszerkesztő szoftvert próbálhatsz ki, amivel Slideshow-kat hozhatsz létre. A megkezdett projektben elhelyezhetsz fotókat, audió tartalmakat, ehhez hangfelvevő funkcióval itt a látványosabb eredmény eléréshez azt akár 3D effektekkel tudod feldobni. A szoftverrel feliratozhatsz, illetve logókat helyezhetsz el a végeredményen. JPG, TIFF, PNG, TGA formátumokat is támogat.

Egy egyéni képszerkesztési lehetőséget támogató, korszerű képszerkesztő alkalmazás a Slideshow Movie Creator, amivel látványos Slideshow-kat hozhatsz létre. Több ismertebb kép, audió, videó formátum választható ki a projektbe.

A Slideshow Movie Creator letöltése után egy jól megszokott telepítési folyamaton kell végigmenni, ezt követően a program azonnal használható.

A kezelőfelülete a Slideshow-k létrehozásához a lehető legjobban igazodik, ahol az egyes felhasználandó médiafájlok betallózásához külön menüpont található. Ezen a területen kiválaszthatsz az általános képformátumokon kívül audió, illetve videó jellegű tartalmakat. A diavetítés egyedibbé tehető ha a szoftver beépített effekt funkcióját is kipróbálod, itt több népszerűbb előre létrehozott változat között válogathatsz, keretek, továbbá egyéb látványos dizájn elemmel megtervezve. Opcionálisan 3D effekteket is támogat.

Ha a diavetítést egy speciális területre szánod, azt feliratozhatod szöveges tartalom formájában, vagy akár egy korábbi saját magad elkészített logót is felhasználhatsz a Slideshow Movie Creator nevű alkalmazásnak köszönhetően.

A szoftver, vagyis a Slideshow Movie Creator mint korábban említésre került, több népszerűbb formátumot is támogat az adott diavetítésekhez, JPG, JPEG, PNG, BMP, míg audió tartalomnál MP2, MP3, WMA, OGG, WAV kiterjesztés választható, felfedezhető még egy speciális opció, hangfelvételeket is készíteni lehet vele, az is hozzáfűzhető.

A Slideshow Movie Creator beállításainál a projekt felbontása is megadható, ez szintén a felhasználandó területhez lehet hasznos.

Az IceCream Slideshow Maker nevű képkezelő ezeket az opciókat ingyenesen támogatja, az Alternate Pic View ExeSlide Magyar nyelvű, sőt vele néhány szórakoztató játék is készíthető.

A Slideshow Movie Creator egy igen egyszerűre tervezett diavetítés készítő szoftver, amivel képekből, audió tartalmakból tudsz a lehető leglátványosabbra sikeredett bemutatókat csinálni. Több népszerűbb formátum választható, effekteknél 3D jellemzőkkel rendelkezőt is megadhatsz. Ingyenes használat esetén néhány funkciója nem érhető el.

Slideshow Movie Creator

Slideshow Movie Creator Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Slideshow Movie Creator
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GiliSoft Audio Recorder Pro 8.5.02019-12-01 GiliSoft Audio Recorder Pro 8.5.0 (0)
  A GiliSoft Audio Recorder Pro egy Windows rendszeren használható audió felvevő program amivel több formátumban lehet felvételeket […]
 • FastStone MaxView 3.32019-04-06 FastStone MaxView 3.3 (0)
  A FastStone MaxView egyszerű, kis méretű, könnyen kezelhető képnézegető alkalmazás, alapvető szerkesztési lehetőségeket is támogat. […]
 • FastStone MaxView Portable 3.32019-04-06 FastStone MaxView Portable 3.3 (0)
  A FastStone MaxView Portable egy telepítést nem igénylő széleskörű opciókkal ellátott képszerkesztő alkalmazás. Ez a képkezelő […]
 • VideoLAN Movie Creator 0.2.02017-10-11 VideoLAN Movie Creator 0.2.0 (0)
  A VideoLAN Movie Creator egy professzionális, videók szerkesztéséhez felhasználható program. A szoftverrel videókat vághatsz, […]
 • FireAlpaca 2.5.92021-07-30 FireAlpaca 2.5.9 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]