Windows Tools

Process Checker 4.0

A Process Checker egy Windows konfiguráló szoftver amivel a háttérben futó folyamatokhoz való hozzáférést lehet nagyobb jogosultsággal végrehajtani. A szoftver a helyi menüből is elérhető majd akár olyan fájlok törlését is lehetővé teszi amit eddig nem lehetett mivel az operációs rendszer blokkolta. Lehetőség van a Startup, az ütemezett feladatok, Windows folyamatok kezelésére ahol azok prioritása konfigurálható, illetve le lehet azokat állítani, elindíthatóak.

A szoftver azoknak a Windows használók számára lehet remek megoldás konfigurálási feladatok elvégezésre akik az operációs rendszer azon tartalmainak a törlését szeretnék elvégezni amiket törölni szeretnénk de egy dialógusablakot jelenít meg csak, az operációs rendszer blokkolta. A Process Checker a háttérben futó processek szerkesztési munkafolyamatokhoz egy teljes körű alkalmazás.

A Process Checker letöltése után a szoftver telepítése, illetve az indítása után elemzi, majd ki is listázza azokat a folyamatokat amik a háttérben futnak azokat katalogizálva támogatja, hogy azokat szerkesszük. A Process Checker a telepítése után a helyi menüből is elérhető ahonnan a szerkesztendő tartalomra való kattintással is elindítható az alábbi konfigurálási munkafolyamat.

A szoftverrel módosítható az azok futtatási paraméterei, ahol a prioritás módosítható, illetve le lehet állítani. Információkat biztosít az egyes alkalmazásokról amivel akár egy vírusfertőzés vagy veszélyes folyamat is csekély energiaráfordítással kereshető meg, illetve törölhetőek ha eddig nem volt rá lehetőség.

A folyamat kezelő szoftver az összes Windows kiadás esetén maximális kompatibilitással használható, minden azon funkciót használhatjuk amit akár a Windows 10 futtatók esetén definiálhatóan kell.

Ha egy olyan fájlt kellene törölni amit a Windows „ hozzáférés megtagadva ” üzenettel tiltja meg hogy azt töröljük, több hasonló alkalmazás szerezhető be amikkel azok kényelmesen törölhetőek. Ilyen a File Folder Shredder illetve a Puran Utilities kiegészítő ami egy hatékony program a nem törölhető fájlok eltávolításához. A szoftver használata csak megfelelő ismeretekkel rendelkező felhasználóknak javasolt csak.

A Process Checker egy Windows rendszeren használható konfiguráló amivel akár az operációs rendszer által használt törölhetetlen fájlokat lehet eltávolítani, illetve módosíthatóak az azok futtatására definiált erőforrás jellemzők.

Process Checker

Process Checker Összefoglaló:

 • konfiguráló alkalmazás
 • helyi menüből is használható
 • védett fájlok törlése
 • process prioritás értékek testre szabásához
 • haladó ismeretekkel rendelkező felhasználóknak
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.pcclean.io/process-checker/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Process Checker
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Explorer Portable 17.062024-05-29 Process Explorer Portable 17.06 (0)
  A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is […]
 • TaskExplorer Portable 1.5.52024-05-04 TaskExplorer Portable 1.5.5 (0)
  A TaskExplorer Portable egy telepítés nélkül használható rendszer informáló a háttérben betöltődő Processek detektálásához. A Free […]
 • EF Process Manager 24.032024-03-05 EF Process Manager 24.03 (0)
  Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is […]
 • DTaskManager 1.57.312023-06-15 DTaskManager 1.57.31 (0)
  A DTaskManager egy korszerű rendszer felügyeleti eszköz, amivel valós időben követhetőek nyomon azok a Processek amik futnak. Ez a […]
 • Zodiacon System Explorer 0.912022-08-26 Zodiacon System Explorer 0.91 (0)
  A Zodiacon System Explorer egy telepítés nélkül futtatható rendszer informáló amit a Windows rendszer feladatkezelő alternatívájaként […]

Szólj hozzá