Windows Tools

CurrProcess version1.13

A CurrProcess egy rendkívül hasznos segédszoftver haladó ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok számára, amivel megtudhatod milyen Windows folyamatok futnak a háttérben. A Free alkalmazással általános információkat szerezhetsz azokról, leállíthatóak, illetve módosítható egy adott Process prioritási értéke. Nem kell telepíteni, Portable változat.

Az ingyenes alkalmazással ki tudod listázni a számítógépeden futó folyamatokat majd azokról a szokásostól eltérően sokkal több információt tudsz szerezni. A CurrProcess nevű alkalmazást nem kell telepíteni.

A CurrProcess letöltése után ki kell bontani a gépre lementett tömörített fájlt majd el kell indítani. A szoftver azonnal kilistázza az összes folyamatot amit aktuálisan futtat a Windows, itt több hasznos információ szerezhető arról, verziószám, digitális aláírás, méret, módosítás, dátuma, közvetlen elérési útvonal.

CurrProcess – folyamatok áttekintése, az azok leállítása:

A szoftverrel az általános információkon kívül több speciális szerkesztési lehetőség is elérhető, egy esetlegesen lefagyott, vagy ismeretlen processt le lehet vele állítani, jelentést készíthetsz arról, ha esetleg az túl sok erőforrást igényelne, az lassulásokat okoz, módosítható a prioritása. A CurrProcess ezt egy legördülő listán teszi lehetővé.

A CurrProcess nevű alkalmazást már régen frissítették, ettől eltekintve még ma is helyt áll, minden ma használt Windows rendszeren teljes kompatibilitással futtatható. Ha a használata mellett döntesz, sokkal több, rendszerezettebb funkciók válnak elérhetővé az operációs rendszer beépített ezen jellegű szolgáltatásával összehasonlítva. A menthető jelentések egy későbbi adat összehasonlításhoz használható. A Portable módon futtatható CurrProcess egy cserélhető adathordozóról is teljes értékű megoldást kínál.

Process kezelő funkciót tartalmaz még a ProcessKO ezt sem kell telepíteni, viszont ez a változat már honosítottan használható. A Process Lasso prioritási értékek finomhangolásához egy remek eszköz. Fejlett monitorozási képességekkel. A szoftverrel szükség esetén leállíthatóak, illetve újraindíthatóak a beragadt folyamatok.

A CurrProcess egy ingyenes, telepítés nélkül futtatható szoftver, amivel kilistázható, illetve konfigurálhatóak a háttérszolgáltatások. A programmal a prioritási értékek is módosíthatóak.

CurrProcess

CurrProcess Összefoglaló:

 • Process kezelő alkalmazás
 • nem kell installálni
 • Prioritási értékek módosításához
 • menthető jelentések több formátumban
 • digitális aláírások megjelenítéséhez
 • lefagyott, ismeretlen folyamatok egyszerű leállítása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.nirsoft.net/utils/cprocess.html 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CurrProcess
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Explorer Portable 17.062024-05-29 Process Explorer Portable 17.06 (0)
  A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is […]
 • TaskExplorer Portable 1.5.52024-05-04 TaskExplorer Portable 1.5.5 (0)
  A TaskExplorer Portable egy telepítés nélkül használható rendszer informáló a háttérben betöltődő Processek detektálásához. A Free […]
 • EF Process Manager 24.032024-03-05 EF Process Manager 24.03 (0)
  Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is […]
 • Zodiacon System Explorer 0.912022-08-26 Zodiacon System Explorer 0.91 (0)
  A Zodiacon System Explorer egy telepítés nélkül futtatható rendszer informáló amit a Windows rendszer feladatkezelő alternatívájaként […]
 • MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.02016-11-01 MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.0 (0)
  A MyPC Remote Process Monitor egy profi rendszerinformáló program amivel nyomon követheted a háttérben futó folyamatokat. Szükség […]

Szólj hozzá