Védett tartalmak törléséhez használható a Process Checker

A program egy különleges kiegészítő haladó ismerettel rendelkező Windows használóknak amivel akár azok a folyamatokhoz tartozó fájlok törölhetőek amikre nem voltlehetőség. A Process Checker a szoftverek prioritásának az értékeinek a módosítását is támogatja, így karbantartáshoz is használhatjuk.

A szoftverrel egy haladó felhasználói ismerettel rendelkezők számára hatékony konfiguráláshoz futtatható Windows programot lehet használni amivel törölhetetlen fájlokat lehet eltávolítani. A szoftverrel az operációs rendszer szolgáltatásainak a prioritását is módosíthatjuk, amik akár játékok, illetve nagyobb erőforrást igénylő grafikai szerkesztő programok probléma mentes futtatása esetén lehet lényeges.

A Process Checker installálása után akár a helyi menüből is futtatható ahol kiválaszthatjuk azt a fájlt amit törölni szeretnénk. Az indítópanelon lehetőség van a lényegesebb szolgáltatásokat kilistázni, illetve szerkeszteni azokat. Leállíthatók, illetve módosíthatóak a prioritás értékeik.

A szoftverrel megtudható, hogy egy adott process megbízható e, megtekinthető az elérési útvonal, leírás, fejlesztő cég, gyártó információkat lehet megtekinteni amivel akár egy veszélyes alkalmazás is észrevehető azt csak ki kell törölni. A szoftver rendszer információkat is ki tud listázni arról hogy az egyes folyamatok milyen mértékben terhelik az az operációs rendszert, a nem használtak letiltásával gyorsíthatjuk a Windows rendszert. A Process Checker innen szerezhető be.

Process Checker – Folyamat kezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Védett tartalmak törléséhez használható a Process Checker
Szerző
Leírás
Védett fájlok eltávolításához, illetve az operációs egyéni beállításához lehet használni a Process Checker konfiguráló megoldását.

Kapcsolódó szoftverek