Online Radio Tuner 2.5.6295.28330

Az Online Radio Tuner nevű alkalmazással megnyithatod, illetve lejátszatod a számodra leginkább favorizált Online rádiócsatornákat, a kényelmesebb használat érdekében néhány különleges funkcióval is rendelkezik. Felvehető tartalmak, kedvencek támogatást is tartalmat. Adott tartalmak rögzítéséhez, időzíteni is lehet. Billentyű parancsokkal is vezérelhető. MP3, AAC, OGG, WMA formátumokban tud felvenni.

Egy igazán megbízható, könnyen használható, optimális lehetőségeket tartalmazó modern Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver az Online Radio Tuner, ami akár azt is támogatja, hogy manuálisan adj meg a számára külső forrásból származó rádiócsatornákat.

Az Online Radio Tuner letöltése után a szoftver néhány kattintással installálható, ezután csak el kell indítani. A szoftver alapértelmezetten rengeteg népszerű rádiócsatornát támogat, azt kategorizálva lehet elérni. A kívánt multimédiás URL kiválasztása után ha egy műsor elnyerné a tetszésedet, azt azonnal fel lehet venni, a konfigurációs panelon külön kiválasztható, hogy milyen formátumban vegye fel azt. MP3, AAC, OGG, WMA kodek között lehet választani.

Online Radio Tuner rádiócsatornák Streamingeléséhez:

Az Online Radio Tuner egyik érdekessége hogy nem kell a számítógép előtt ülni akkor sem ha egy olyan műsort szeretnél felvenni ami egy számodra nem kedvező időpontban van, itt egyszerűen időzítéseket hozhatsz létre, az általad megadott időintervallumban, formátumban, illetve mentési helyre fog rögzíteni. Sokkal egyszerűbb használatra van lehetőséged, ha a szoftver beállításainál a legfontosabb funkcióihoz billentyűkombinációs parancsokat hozol létre.

További extra funkció hozható ki az Online Radio Tunerből abban az esetben ha engedélyezed a Winamp plugin integrációját, lejátszólistákat, fejlett testre szabási opciókat fedezhetsz fel benne. Támogatja az összes népszerűbb funkciót annak az érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa azoknak akik Online tartalmakat szeretnének Streamingelni.

Rádiócsatornákhoz választhatod még a TapinRadio nevű szoftver, Magyar nyelven is támogatott a használata, Ha TV műsorokhoz is hozzá szeretnél férni akkor a ProgDVB nevű alkalmazás egy ideális választás. A BS.Player egy komplex multimédiás központnak tekinthető.

Az Online Radio Tuner egy Rádiócsatornák Streamingelésére használható program, amivel felvehetőek a műsorok, ezt időzítve is támogatja. Több népszerűbb formátumban is tud menteni. Kedvencek támogatással.

Online Radio Tuner

Online Radio Tuner Összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák vételéhez
 • Manuálisan is megadható a szükséges hivatkozás
 • felvevő funkció időzítetten
 • kedvencek támogatás
 • Winamp Plugin integráció
 • több különleges beállítás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Online Radio Tuner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Jaksta Radio Recorder 7.0.21.02020-08-07 Jaksta Radio Recorder 7.0.21.0 (0)
  A Jaksta Radio Recorder egy igen hasznos segédszoftver amivel Online rádiócsatornákat tudsz elérni. A programmal, lehetőséged van […]
 • ProgDVB Network Edition 7.42.42021-10-15 ProgDVB Network Edition 7.42.4 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • TapinRadio 2.15.12021-10-02 TapinRadio 2.15.1 (0)
  A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók […]
 • TapinRadio Portable 2.15.12021-10-02 TapinRadio Portable 2.15.1 (0)
  A TapinRadio Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. A tartalmak kedvencekbe […]
 • Pocket Radio Player 2105222021-05-24 Pocket Radio Player 210522 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]