MyFormatConverter 10.0.6614.28756

A MyFormatConverter egy AVI, DivX, MKV, MOV, WAV, MP3 formátumokat támogató profi konvertáló alkalmazás, ami több különleges funkciót is biztosít a kipróbálóinak. A szoftverrel létrehozhatsz 3D videókat, képeket alakíthatsz át, majd azt kiírhatod vele CD/DVD lemezre.

A konvertáló szoftver kiváló szolgáltatást nyújt azok számára akik képeket, videókat, vagy audió fájlokat szeretnének átalakítani, a kívánt formátumra. A MyFormatConverter 3D videók készítését is támogatja.

A szoftver, vagyis a MyFormatConverter letöltése után a telepítés befejeztével a programot regisztrálni kell csak ezt követően használható. Ingyenes használat esetén néhány funkciója nem érhető el.

A konvertáló egy igazán univerzális multimédiás szoftvernek tekinthető, mivel nem csak videókat, audió tartalmakat tud dekódolni, hanem képeket is. A szoftver indítása után egy dizájnos indítófelülettel rendelkező kezelőfelületen lehet feladatot választani, itt kép, videó, zene konvertálás választható. Audió, illetve videó jellegű tartalmaknál, egy médialejátszóval az megtekinthető, a feladat listához egyszerre több fájlt is betallózhatsz. Néhány ma elterjedt formátumot említve támogatja a AVI, DivX, MKV, MOV, WAV, MP3, JPEG, PNG, GIF fájlkiterjesztéseket. Fotóknál előre kiválasztható a végeredmény minősége, át is méretezhető, igaz profil szerint lehet csak paramétereket választani.

MyFormatConverter: 3D videó konvertáló funkció

Ha a MyFormatConverter prémium változata mellett döntesz, egy igen hasznos funkciót is el lehet érni, 2D videókat tudsz konvertálni 3D tartalommá. Ezen a területen külön kiválasztható, hogy milyen módszer szerint történjen az átalakítás.

Zenei fájlok konvertálásakor Mono, illetve Stereo tulajdonságok is kiválaszthatóak, teljes mértékben az igényekhez igazítottan módosítható a mintavételezési frekvencia, bitráta.

Ha inkább egy ingyenes konvertálót szeretnél használni, helyette kipróbálhatod a Format Factory nevű programot, ez a szoftver szintén használható képekhez, videókhoz, zenei tartalmakhoz. A Freemake Video Converter az áttekinthetőségre, illetve a bő formátum támogatottságra helyezi a hangsúlyt. Mindkét konvertáló eszköz teljesen szabadon próbálható ki.

A MyFormatConverter egy igen remek konvertáló szoftver, ami számos olyan speciális funkciót tartalmaz, aminek köszönhetően látványos, kiváló minőségű videók hozhatóak létre komolyabb szakértelem nélkül. Ingyenes használat esetén néhány dekódoló eszköz nem érhető el, regisztrációt igényel. DVD író funkcióval.

MyFormatConverter Összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver

  MyFormatConverter

 • videókhoz, zenékhez
 • kép dekódoló, átméretező
 • 3D videók létrehozásához
 • modern kezelőfelület
 • CD/DVD író funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://myformatconverter.com/en/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MyFormatConverter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Format Factory 5.8.1.02021-09-01 Format Factory 5.8.1.0 (4)
  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free […]
 • Vov Video Converter 2.12021-08-28 Vov Video Converter 2.1 (0)
  A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás […]
 • Color7 Video Converter 10.0.10.1682018-07-26 Color7 Video Converter 10.0.10.168 (0)
  A Color7 Video Converter egy multifunkciós konvertáló szoftver, amivel zenéket, videókat tudsz dekódolni rengeteg népszerű, elterjedt […]
 • Free AVI To MP3 Converter 2.0.02018-01-14 Free AVI To MP3 Converter 2.0.0 (0)
  A Free AVI To MP3 Converter egy AVI fájlok konvertálására használható szoftver, amivel egy munkafolyamaton belül több videót is […]
 • Pavtube HD Video Converter 4.9.0.02018-01-05 Pavtube HD Video Converter 4.9.0.0 (0)
  A Pavtube HD Video Converter egy modern konvertáló program, amivel könnyedén tudsz dekódolni több népszerűbb formátumba. Az […]