Internet

MoYoM Radio 2.2.0.0

A MoYoM Radio egy Online rádiócsatornák vételére használható szoftver amivel rengeteg népszerű műsor között lehet kiválasztani a neked fontosabb tartalmakat. A beállításoknál egy könnyen használható csatornaszerkesztőt is használhatunk, sajátokat is létre lehet hozni, azt el lehet tárolni. Free alkalmazás.

Számtógépen van mód interneten elérhető Online rádiócsatornák elérésére az alábbi szoftverrel. A MoYoM Radio hatalmas műsor kínálattal rendelkezik, hasznos eszközökkel.

A MoYoM Radio letöltése után telepíteni kell majd azt futtatni kell.

Az alkalmazás felhasználói felületén a hasonló szoftverekkel ellentétben a fő indítópanelon lehet felkutatni, illetve elindítani azokat a funkciókat amiket támogat a program. Az Online rádiócsatornákat támogató szoftver több műfaj alapján rendszerezett csatorna között támogatja, hogy válogathassunk.

Szerkesztő funkcióval is rendelkezik amivel saját csatornákat lehet létrehozni néhány lépésben ami után azt eltárolva bármikor újból meg is tudjuk majd nyitni. Az online rádiócsatornák között több módszerrel is váltani lehet, azt lista kínálat és a szoftver alsó panel részén létrehozott navigációs eszközökkel, leállítható, illetve ismét folytatni lehet a lejátszást.

A MoYoM Radio egyik plusz funkciója a csatorna lista szerkesztő, létrehozhatunk olyan csatorna listákat amik eddig nem álltak rendelkezésre de mégis fontosak.

Módosítható még a hangerő, multimédiás programoknál, audió lejátszó szoftvereknél volt eddig lehetőség ilyen jellegű funkciót futtatnunk. Felvételeket lehet létrehozni a műsorokról, azt meg is oszthatjuk.

MoYoM Radio – csatorna szerkesztővel

Ha egy kedvenc csatornát szeretnénk létrehozni, ahhoz egy hatékon szerkesztő funkció választható ki amivel a nevet kell létrehozni, be kell illeszteni a hivatkozást ahol az Online rádiócsatorna található, illetve logót is be lehet állítani, az a lejátszólistán található meg az dizájn, illetve könnyebb navigálhatóság miatt választható. A szerkesztő eszköz a nem elérhető tartalmakhoz is használható ahol módosítani lehet a már nem rendelkezésre álló Internetes rádiókat.

Online csatornák vételére a TapinRadio, illetve a Jaksta Radio Recorder használható.

A MoYoM Radio egy ingyenes internetes rádiócsatornák vételére használható szoftver ami csatorna szerkesztőt is tartalmaz. A programmal sokkal egyszerűbben, felhasználóbarátabban lehet az említett feladatokat elvégezni, el is tudod tárolni a csatorna listákat.

MoYoM Radio

MoYoM Radio Összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák vételére
 • csatorna szerkesztő kiegészítő
 • audió felvevő
 • egyszerű használat
 • el lehet tárolni a csatornalistát
 • megosztható tartalmak
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://moyom.eb2a.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
2
Teljes név
MoYoM Radio
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Screamer Radio 2.8880.34440.02024-04-27 Screamer Radio 2.8880.34440.0 (0)
  A Screamer Radio egy online rádiócsatornák vételét rugalmasan támogató program. A szoftver rengeteg csatornát támogat, opcionálisan a […]
 • Screamer Radio Portable 2.8880.34440.02024-04-27 Screamer Radio Portable 2.8880.34440.0 (0)
  A Screamer Radio Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható Online rádiócsatornák Streamingelésére alkalmas szoftver. Kis […]
 • Pocket Radio Player 2307012023-07-04 Pocket Radio Player 230701 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • Simple Radio Recorder 1.2.7.12017-05-20 Simple Radio Recorder 1.2.7.1 (0)
  A Simple Radio Recorder egy számos egyedi lehetőségeket biztosító Online, illetve műholdas rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. […]
 • V-Radio 2.6.12016-12-10 V-Radio 2.6.1 (0)
  A V-Radio egy telepítést egyáltalán nem igénylő ( Portable változat ), kis erőforrás mellett futtatható Online rádiócsatornák […]

Szólj hozzá