Csatorna szerkesztővel próbálható ki a MoYoM Radio

Saját csatornákat is hozzárendelhetünk az ingyenes MoYoM Radio kliens használata esetén ezzel több hozható ki belőle ha a kínálatában nem található meg az a tartalom amit internetes rádióműsor formájában szerettünk volna elérni.

Online audió tartalmakhoz, rádiócsatornák vételére használható szoftver ami rengeteg fontos szolgáltatással is rendelkezik. A vele elérhető tartalmak felvehetőek, illetve majd megoszthatóak ha nem csak saját célra szántuk.

Számos Online rádiócsatorna

A program rengeteg műsort támogat, de ha a neked fontosabb tartalmat nem találod a kínálatában abban az esetben egy beépített csatorna szerkesztőt is lehet futtatni amivel az ilyen munkafolyamatokhoz kellő eszközöket mind megtaláljuk, ilyen a saját műsorok, illetve a meglévő tartalmak módosítása, illetve elkészítése.

A MoYoM Radio hatékonyabb felhasználhatóságot tesz lehetővé a kipróbálók számára így ha Online rádiócsatornák vételére létrehozott szoftvert szeretnél kipróbálni mindenképp érdemes használni. A telepítése után csak konfiguráljuk, azonnal ingyenesen biztosítja azokat az eszközöket amik a számtógépen történő internetes feladatokhoz szükséges.

A felvett zenei tartalmak azonnali, egyszerű közzététele a legjobb minőségben lehet. Az alkalmazás innen szerezhető be.

MoYoM Radio – Online rádiócsatornákhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Csatorna szerkesztővel próbálható ki a MoYoM Radio
Szerző
Leírás
Online rádiócsatornák felvételére, illetve elérésére lehet használni a MoYoM Radio nevű programot

Kapcsolódó szoftverek