Blog

Tray Radio: Médialejátszóként is használható Online rádió szoftver

Hangfelvevő funkciót is használhatunk abban az esetben ha a Tray Radio nevű alkalmazást használjuk internetes rádiócsatornák vételére, ráadásul ingyenes szoftverként áll rendelkezésre. A számítógépeden található zenei fájlok lejátszását is rábízhatod mivel médialejátszóként is használható.

Több előnyös tulajdonság is elmondható a Tray Radio Online rádiócsatornák vételére képes szoftverről. Ingyenes, nagyon egyszerű a használata, illetve akár egyszerűbb multimédiás fájlok lejátszására is felhasználható.

A program MP3, illetve WMA, M4A Kodek formátumokat tud megnyitni, lejátszani. A dizájnos felhasználói felület a szükséges tartalom azonnali kiválasztását teszi lehetővé, az olyan gépekhez ahol komplex hangrendszer áll rendelkezésre egy grafikus equalizer kiegészítővel lehet a hangzást konfigurálni, így a legjobb hangminőségben lehet része annak a felhasználónak aki kipróbálja a szoftvert.

Az ingyenes megoldással nem kell külön szoftvert telepíteni, hogy egyéb multimédiás fájlokat is könnyedén le tudj játszani, ez csak az említett formátumok esetén lehetséges. Itt talán több kodek formátum is támogatott lehetne, igaz a jelenlegiek a legnépszerűbbek, illetve legtöbb felhasználó számára megfelelő kiterjesztésnek számítanak.

A Tray Radio egy szabadon kipróbálható interneten megosztott rádiócsatornák vételére alkalmas program amivel felvehetőek tartalmak, illetve a merevlemezen található fájlok is lejátszhatóak. A Tray Radio több feladathoz is a legjobb teljesítményt tudja biztosítani.

Tray Radio – Online rádiócsatornákhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tray Radio: Médialejátszóként is használható Online rádió szoftver
Szerző
Leírás
Tray Radio - Online rádiócsatornák vételéhez használható Windows kiegészítő

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá