Blog

Indítópult kezelő szoftver: StartupStar

A Windows indítópultjának áttekintésére, kilistázásukhoz, illetve a szerkesztésükre használható karbantartó, optimalizáló szoftver amivel gyorsabb lesz a PC indulása. Néhány igen fontos kiegészítőt is tartalmaz amivel hatékonyabban lehet az említett feladatra felhasználni. A StartupStar egy beépített kereső funkciót is tartalmaz.

Ha több szoftvert is installáltál korábban amikre mind szükséged van, azok között csak néhányat szeretnél használni rendszeresen, esetleg gyorsabbá tennéd a Windows indulását, a StartupStar nevű programot érdemes használni. Az indítópult menedzser rugalmas tervezés, hogy jobb felhasználói élményt érhessünk el, illetve ideális erőforrás közeget kapjunk komolyabb számítógépes ismeretek nélkül is.

Kilistázza, esetleg a beépített kereső funkciójával felkutatható az a szoftver amit konfigurálni szeretnél az említett területhez. Rengeteg elem esetén észrevehető teljesítmény javulást, vagyis gyorsulást érhetünk el, ehhez csak a StartupStar rendeltetésszerű használatára lesz odafigyelnünk. A programot szinte csak egyetlen alkalommal kell beállítani olyan paraméterekkel amik nekünk fontosak, ha nem installálunk több szoftvert, más tennivalóra már nincs szükség később. Itt található a legújabb verziója. Az indítópult elemeinek az indításához, késleltetés, illetve a kikapcsolásához fejlesztették ki.

StartupStar – indítópult kezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Indítópult kezelő szoftver: StartupStar
Szerző
Leírás
Alapos indítópult kezelő szoftver amivel rendszerezheted, illetve megtudhatod milyen alkalmazások indulnak el a Windows rendszerrel egyszerre.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá