Blog

PC Fresh: Indítópult kezelőt is tartalmaz ez a karbantartó

A szoftver egy speciális karbantartó, kifejezetten a Windows rendszer konfigurálására lehet használni a PC Fresh megoldását. Nem csak a PC sebességének a javítására lehet felhasználni hanem funkcionálisan is a felhasználónak kellő képességűre lehet módosítani.

A Windows telepítését követően akiknek saját felhasználási elvárásai vannak, akár több időt is igényelhet amíg az összes testre szabási feladatot elvégezzük az operációs rendszer első használatához.

A program a PC Fresh egy akár haladó ismeretekkel rendelkező felhasználóknak is szükséges funkciókat biztosít amivel rengeteg plusz konfigurálási eszközhöz férhetünk hozzá.

A szoftver tartalmaz egy speciális karbantartó kiegészítőt amivel a gép indulása és a használata során szükséges erőforrások mértéke módosítható. Az indítópult kezelő eszközével letilthatóak azok az alkalmazások amiket csak ritkán használunk, gyorsabbá tehető a gép indulása, nem futnak azok a szolgáltatások amikre nincs szükség.

Remek szoftver, hogy jobb teljesítménnyel, illetve a szükséges beállításokkal használhassuk a számítógépünket, számos mindenképp szükségesnek számító, illetve ritka konfigurálási kiegészítő használható. A PC Fresh innen érhető el. Ingyenes kipróbálás esetén funkció korlátozással áll rendelkezésre.

PC Fresh – karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PC Fresh: Indítópult kezelőt is tartalmaz ez a karbantartó
Szerző
Leírás
Konfiguráláshoz használható Windows karbantartó ami indítópult kezelő funkciót is tartalmaz. PC Fresh

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá