Karbantartó szoftverek

StartupStar 2020 12.07

A StartupStar egy Windows rendszeren használható indítópult kezelő szoftver amivel rendszerezhetőek az automatikusan induló szoftverekhez tartozó terület. Az alkalmazással észrevehetően javítható a számítógép teljesítménye, letilthatóak, illetve szerkeszthetőek a Startup szoftverek listája.

Korszerű felhasználói felülettel rendelkező szoftver amivel nagyon egyszerűen lehet plusz teljesítményt elérni az automatikusan induló szoftverek rendszerezésével az azok menedzselésével. A StartupStar indítópult kezelője valamivel hatékonyabb mint a hasonló szoftverek, sokkal több eszközhöz lehet vele hozzáférni.

A StartupStar letöltése után a szoftvert egy gyors telepítés után lehet elindítani, ahol egy előre kiválasztható módszerrel tudja kilistázni az összes korábban telepített, illetve már használt szoftvert ami a Windows rendszeren felfedezhető.

A program felületén könnyedén ki lehet választani, illetve össze lehet állítani azoknak a szoftvereknek a listáját amiket le akarunk tiltani mivel csak ritkán használunk, természetesen ez ellenkező irányú konfiguráció esetén is támogatott, tehát vissza lehet vonni a letiltott szoftvereket ezzel automatikussá tehető a betöltődése az operációs rendszerrel.

Több módszerrel tudja azokat megjeleníteni, rengeteg szoftverhez egy beépített kereső funkciót is használhatunk amivel egy kívánt tartalom is azonnal megtalálható majd a szükséges beállítást el is végezhetjük rajta.

A StartupStar mint karbantartó, plusz segédszoftver is rendelkezésre áll amivel erőforrások szabadíthatóak fel hogy azokat a megfelelő területen lehessen felhasználni, akár egy nagyobb erőforrással rendelkező játék, esetleg grafikai szoftver megfelelő teljesítmény jellemzők létrehozásához. Az alkalmazás használatával csak azok a telepített programok fognak betöltődni az operációs rendszerrel amikre minden nap szükség van rövidebb időn belül töltődik be az operációs rendszer. A StartupStar ingyenes kipróbálás esetén időkorlátozással áll rendelkezésre.

Startup Manager feladatokra használható az Autorun Organizer, illetve a HiBit Startup Manager nevű szoftver, ezek is eredményesen választhatóak ki hogy karbantarthassuk azok programok listáját amik automatikusan indulnak el a Windows rendszerrel.

A StartupStar megoldását javasolt használnod ha egy igényhez igazított indítópult kezelő szoftvert szeretnél futtatni amivel a kilistázás után letilthatóak, eltávolíthatóak a fölösleges alkalmazások. Természetesen a neked megfelelő beállítások létrehozáshoz is megoldást biztosít. 

StartupStar

StartupStar Összefoglaló:

 • indítópult kezelő szoftver
 • választható listázási variációk
 • beépített kereső
 • gyorsítható a Bootolás
 • felhasználóbarát jelentések
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
StartupStar
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • StartEd Pro 5.6.0.02023-08-04 StartEd Pro 5.6.0.0 (0)
  A StartEd Pro adatokat tud az automatikusan induló programokról megjeleníteni amivel a nagyobb memóriaigényű tartalmakat törölni […]
 • Startup Manager For Windows Free 1.22019-09-09 Startup Manager For Windows Free 1.2 (0)
  A Startup Manager For Windows Free indítópult kezelő programmal jelentős mértékben gyorsítani lehet a Windows indulásán, néhány […]
 • HDCleaner Portable 2.0732024-06-03 HDCleaner Portable 2.073 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • PC Fresh 2023.10.012024-05-22 PC Fresh 2023.10.01 (0)
  A PC Fresh egy multifunkciós karbantartó szoftver amit a Windows rendszer konfigurálásához lehet használni. A szoftverrel […]
 • Autorun Organizer 5.402024-05-17 Autorun Organizer 5.40 (0)
  Az Autorun Organizer segítségével konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló programok listája. Az alábbi Free alkalmazás […]

Szólj hozzá