StartupStar 2020 12.07

A StartupStar egy Windows rendszeren használható indítópult kezelő szoftver amivel rendszerezhetőek az automatikusan induló szoftverekhez tartozó terület. Az alkalmazással észrevehetően javítható a számítógép teljesítménye, letilthatóak, illetve szerkeszthetőek a Startup szoftverek listája.

Korszerű felhasználói felülettel rendelkező szoftver amivel nagyon egyszerűen lehet plusz teljesítményt elérni az automatikusan induló szoftverek rendszerezésével az azok menedzselésével. A StartupStar indítópult kezelője valamivel hatékonyabb mint a hasonló szoftverek, sokkal több eszközhöz lehet vele hozzáférni.

A StartupStar letöltése után a szoftvert egy gyors telepítés után lehet elindítani, ahol egy előre kiválasztható módszerrel tudja kilistázni az összes korábban telepített, illetve már használt szoftvert ami a Windows rendszeren felfedezhető.

A program felületén könnyedén ki lehet választani, illetve össze lehet állítani azoknak a szoftvereknek a listáját amiket le akarunk tiltani mivel csak ritkán használunk, természetesen ez ellenkező irányú konfiguráció esetén is támogatott, tehát vissza lehet vonni a letiltott szoftvereket ezzel automatikussá tehető a betöltődése az operációs rendszerrel.

Több módszerrel tudja azokat megjeleníteni, rengeteg szoftverhez egy beépített kereső funkciót is használhatunk amivel egy kívánt tartalom is azonnal megtalálható majd a szükséges beállítást el is végezhetjük rajta.

A StartupStar mint karbantartó, plusz segédszoftver is rendelkezésre áll amivel erőforrások szabadíthatóak fel hogy azokat a megfelelő területen lehessen felhasználni, akár egy nagyobb erőforrással rendelkező játék, esetleg grafikai szoftver megfelelő teljesítmény jellemzők létrehozásához. Az alkalmazás használatával csak azok a telepített programok fognak betöltődni az operációs rendszerrel amikre minden nap szükség van rövidebb időn belül töltődik be az operációs rendszer. A StartupStar ingyenes kipróbálás esetén időkorlátozással áll rendelkezésre.

Startup Manager feladatokra használható az Autorun Organizer, illetve a HiBit Startup Manager nevű szoftver, ezek is eredményesen választhatóak ki hogy karbantarthassuk azok programok listáját amik automatikusan indulnak el a Windows rendszerrel.

A StartupStar megoldását javasolt használnod ha egy igényhez igazított indítópult kezelő szoftvert szeretnél futtatni amivel a kilistázás után letilthatóak, eltávolíthatóak a fölösleges alkalmazások. Természetesen a neked megfelelő beállítások létrehozáshoz is megoldást biztosít. 

StartupStar

StartupStar Összefoglaló:

 • indítópult kezelő szoftver
 • választható listázási variációk
 • beépített kereső
 • gyorsítható a Bootolás
 • felhasználóbarát jelentések
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
StartupStar
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Startup Manager For Windows Free 1.22019-09-09 Startup Manager For Windows Free 1.2 (0)
  A Startup Manager For Windows Free indítópult kezelő programmal jelentős mértékben gyorsítani lehet a Windows indulásán, néhány […]
 • Autorun Organizer 5.122021-10-26 Autorun Organizer 5.12 (0)
  Az Autorun Organizer segítségével konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló programok listája. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • WhatInStartup 1.352021-10-25 WhatInStartup 1.35 (0)
  A WhatInStartup egy telepítés nélkül futtatható indítópult kezelő amivel az automatikusan elinduló programokat lehet profi […]
 • Reg Organizer 8.802021-10-23 Reg Organizer 8.80 (0)
  A Reg Organizer egy igazán sokrétűnek tekinthető karbantartó szoftver, amivel gyorsítani lehet a Windows működését. Többek között […]
 • Reg Organizer Portable 8.802021-10-23 Reg Organizer Portable 8.80 (0)
  A Reg Organizer Portable egy telepítés nélkül használható univerzális karbantartó szoftver, ami Magyar nyelven is tud. Az alkalmazás […]