Windows Tools

HotBin 1.4

A HotBin egy különleges szoftver amivel egyszerűbben lehet elérni Windows rendszeren a lomtárat. A Free alkalmazással hatékonyabban lehet azokat a feladatokat elvégezni ami az adott területhez tartozik. Kiüríthető a lomtár, megnyitható, illetve vissza lehet állítani a törölt fájlokat. Portable módon lehet használni. A szoftver karbantartási feladatok esetén egy kiváló, felhasználóbarát kiegészítő.

A szoftverrel egy alap funkciókat tartalmazó kiegészítőt lehet futtatni amivel fokozható az operációs rendszer felhasználói élménye, gyorsabban, illetve hatékonyabban lehet a lomtárat elérni és azokat a funkciókat definiálni amik az adott területhez tartozik. A HotBin ingyenesen használható.

A HotBin letöltése után a szoftvert el kell indítani, azonnal elérhetővé teszi azokat a funkciókat amire használható, mivel nem igényel telepítést.

A szoftver csak alap Windows munkafolyamatok esetén használható, azoknak javasolt kipróbálni akik olyan tevékenységeket végeznek amik nagyobb méretű fájlokkal, illetve rengeteg olyan tartalom tárolását eredményezi amiket gyakran szeretnénk kitörölni mivel csak helyet foglalja.

Egyszerűbben érhető el a lomtár a HotBin megoldásával

Karbantartási feladatok esetén mivel a lomtárban is rengeteg olyan fájl keletkezhet akinek semmi szerepe nincs, egy ideális megoldás, hogy akár azonnal törölni tudd a már fölösleges fájlokat, illetve vissza tudd állítani oda ahol az volt.

A programot nagyon egyszerű használni, Magyar felhasználói felülettel készítették, minimális erőforrással, illetve nem kell beállítani.

A szoftver, a HotBin megoldása az indítása után a tálcáról érhető el, a helyi menü szolgáltatással jobb egérgomb kattintással lehet kiválasztani a lomtár kiürítését, illetve az adott területhez tartozó mappát, hogy esetleg helyreállítsuk azt a tartalmat amit véletlenül eltávolítottunk. A szoftver információt jelenít meg hogy mennyi fájl található a lomtárban.

Karbantartó feladatokra az R-Wipe&Clean, illetve a CCEnhancer nevű alkalmazás próbálható ki amivel több karbantartási tevékenység is elvégezhető amivel egy adott feladat során a lomtár tartalmát is törölni tudjuk, ezzel több fontosabb fájlt lehet tárolni a gépen.

A HotBin egy különleges program amivel a lomtárhoz lehet készíteni egy gyors ikont, azzal ki lehet azt üríteni, illetve visszaállíthatóak azok a tartalmak amik véletlenül töröltünk egyszerűen használható nem kell telepíteni.

HotBin

HotBin Összefoglaló:

 • karbantartó alkalmazás
 • lomtár egyszerűbb kezeléséhez
 • nem kell telepíteni
 • a törölt fájlok visszaszerzéséhez
 • a lomtár megnyitása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/warg0x4e/HotBin


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HotBin
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Windows Slimmer 4.0.0.52024-05-01 Auslogics Windows Slimmer 4.0.0.5 (0)
  Az Auslogics Windows Slimmer egy rendkívül hasznos segédprogram, amivel plusz teljesítményre tehetsz szert a Windows rendszereden, […]
 • Microsoft PC Manager 3.9.7.02024-06-01 Microsoft PC Manager 3.9.7.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]
 • MeinPlatz 8.262024-05-29 MeinPlatz 8.26 (0)
  A MeinPlatz egy nagyon egyszerűen használható fájlkezelő, HDD elemző program, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a […]
 • MeinPlatz Portable 8.262024-05-29 MeinPlatz Portable 8.26 (0)
  A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb […]
 • Disk Sorter 16.0.262024-05-21 Disk Sorter 16.0.26 (0)
  A Disk Sorter merevlemez analizáló, figyelő szoftver aminek a segítségével átlátható formában tekintheted meg hogy mi mennyi helyet […]

Szólj hozzá