CCEnhancer 4.5.6

A CCEnhancer egy különleges kiegészítő, amit a népszerű karbantartó alkalmazáshoz terveztek ( CCleaner ). Vele további extra funkciókhoz nyerhetsz hozzáférést, így számos népszerű és kevésbé elterjedt szoftver után is takaríthatsz, karbantarthatsz. Magyar nyelvű, Free alkalmazásként használható. Kiváló optimalizáló eszköz.

Ha a népszerű, számos különleges szolgáltatással biztosított karbantartó programot futtatod, vagyis a CCleanert, annak tudását tovább szeretnéd fejleszteni, hogy széleskörűbben használhasd, itt egy kiegészítő, ami ezt lehetővé teszi. A CCEnhancer ingyenesen futtatható.

A CCEnhancer gyakorlatilag egy letöltés kliens, ami a futtatása után automatikusan integrálja a szükséges szolgáltatásokat a szóban forgó karbantartó programhoz, így az már a kiegészített opciókkal futtatható a továbbiakban. A CCEnhancer-nek köszönhetően több száz alkalmazás után lehet fejlett karbantartási feladatokat ellátni. A program teljes értékű használatának az érdekében mindenképp szükség lesz a .NET-keretrendszer legújabb változatára, aminek a beszerzésében is segítséget nyújt.

A CCleaner továbbfejlesztett változata, alkalmas, hogy a böngészők gyorsítótárát ki tudd üríteni, eltávolítsd a régi regisztrációs adatbázis bejegyzéseket, így egy sokkal stabilabb operációs rendszert használhatsz a továbbiakban. A rendszerleírók esetén törölhetőek a elavult típuskönyvárak, nem használt fájlkiterjesztések, rendszerrel induló elemek.

A CCleaner- CCEnhancer alkalmazás kombinációval, fejlett módon tekinthetőek át a mentett böngészősütik, meghajtó tisztítás hajtható végre, megkereshetőek a többször is előforduló fájlduplikátumok, ezek törlésével helyet lehet felszabadítani a merevlemezen.

Ha le szeretnéd rövidíteni a gép indulását, áttekintheted az automatikusan induló alkalmazások, szolgáltatások listáját, letilthatóak, vagy eltávolíthatóak. Az adminisztrációs Tools részeként a böngészőkhöz hozzáadott kiegészítőket át tudod nézni, természetesen itt is adminisztrálhatod azokat. Néhány hozzáadott alkalmazást kiemelve támogatja a Dropbox, Pidgin, BitTorrent és számos egyéb alkalmazás azon gyorsítótár mappáját amit a gyári kiadás nem támogat.

Karbantartásra használhatod a Comodo System Utilities, a KCleaner-t, Inkább a merevlemez tisztítására a Wise Disk Cleaner nevű programot. Természetesen ők is teljes Magyar nyelvi támogatás mellett vehetőek igénybe.

A CCEnhancer egy ingyenes kiegészítő, amivel a CCleaner nevű karbantartó alkalmazást tudod további extrákkal ellátni, így több száz program után tud hatékonyabban takarítani. Magyar nyelvű, egyszerű kezelhetőség, minden kipróbálójának. Kötelező azok számára akik a népszerű karbantartó szoftvert használják. 

CCEnhancer

CCEnhancer Összefoglaló:

 • CCleaner kiegészítő
 • nem kell telepíteni
 • a program egy letöltés kliensként működik
 • közel 1000 szoftver válik vele támogatottá
 • Könnyen használható
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://singularlabs.com/software/ccenhancer/
CCEnhancer Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CCEnhancer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2532021-11-29 Glary Disk Cleaner 5.0.1.253 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • ZHPCleaner 2021.11.25.3402021-11-25 ZHPCleaner 2021.11.25.340 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]
 • CCleaner Browser 95.1.13052.722021-11-25 CCleaner Browser 95.1.13052.72 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • HDCleaner 2.011 Beta2021-11-23 HDCleaner 2.011 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • AdwCleaner 8.3.12021-11-23 AdwCleaner 8.3.1 (7)
  Az AdwCleaner segítségével a bosszantó nemkívánatos toolbaroktól, eszköztáraktól szabadulhatunk meg amik programok telepítése során […]