SpaceSniffer 1.2.0.2

A SpaceSniffer egy megfelelő eszköz, hogy meg tudd tekinteni grafikus formában mi mennyi helyet foglal el a háttértárolókon. Ez a Free alkalmazás segít, hogy helyet tudj felszabadítani a HDD-n. Profi merevlemez elemző, monitorozó program.

Akiknek a számítógépe kis méretű merevlemezt tartalmaz, vagy azon rengeteg fájl található, alkalmazás, kép, videó, idővel nem marad elég kapacitás a hasznos tartalom számára. A SpaceSniffer segít hogy megtudd mik azok a fájlok amik a legtöbb helyet igénylik így a fölösleges nagy összetevők törlésével jelentős helyet lehet felszabadítani.

A SpaceSniffer különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni maradéktalanul. Azt egy USB adathordozóra másolva több gépen is futtatni, lehet, így azokon is elemezhető a merevlemez tartalma grafikus módon.

Az alkalmazás indítását követően a kezelőfelületen ki lehet választani, hogy melyik meghajtót elemezze, így nem csak a rendszermeghajtók, de az egyéb fájlok tárolására létrehozott partíciók is elemezhetőek.

Az analízis időintervalluma a fájlok mennyiségétől függően alakul. A Grafikus jelentés rengeteg hasznos információval szolgál, többek között adott elemek méret, dátum alapján is tovább bonthatóak, azokra csak rá kell kattintani.

A SpaceSniffer támogatja a szűrők használatát, beépített keresőjével adott mappák vizsgálatára lehet szorítkozni. Közvetlenül megnyithatóak a szóban forgó mappák. A beállításoknál a tartalmakhoz saját színkódot lehet hozzárendelni, így azok jobban áttekinthetőek. A kínálatunkat tekintve SpaceSniffer nem az egyetlen alkalmazás, ami hasonló jellegű opciókat biztosít.

Ilyen többek között a HDGraph, amit szintén nem kell telepíteni, funkcionálisan azonos megoldásokat szolgáltat. A Disk Sorter Pro ettől már több lehetőséggel van felszerelve, a detektált tartalmak több elrendezés alapján is kategorizálhatóak.

A SpaceSniffer segít, hogy megtudd mi foglalja a legtöbb helyet a számítógéped merevlemezén, részletes szűrési lehetőségeket szolgáltat ehhez. Érdekessége, hogy nem kell telepíteni, így nem szemetel.

SpaceSniffer

SpaceSniffer összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SpaceSniffer
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CrystalDiskInfo Portable 8.16.42022-04-08 CrystalDiskInfo Portable 8.16.4 (0)
  A CrystalDiskInfo Portable mindenre kiterjedő információt biztosít a Merevlemezünkkel kapcsolatban, ezt a változatot a kicsomagolás […]
 • Disk Sorter 14.3.122022-05-13 Disk Sorter 14.3.12 (0)
  A Disk Sorter merevlemez analizáló, figyelő szoftver aminek a segítségével átlátható formában tekintheted meg hogy mi mennyi helyet […]
 • MeinPlatz Portable 7.442022-04-21 MeinPlatz Portable 7.44 (0)
  A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb […]
 • CrystalDiskInfo 8.16.42022-04-08 CrystalDiskInfo 8.16.4 (0)
  A CrystalDiskInfo általános képet biztosít a merevlemezünkkel kapcsolatban azok fontosabb jellemzőit sorolja fel átlátható formában. […]
 • Disk Savvy 14.0.162021-12-14 Disk Savvy 14.0.16 (0)
  A Disk Savvy egy merevlemez elemző, analizáló szoftver amely segítségével néhány pillanat alatt megtudható, hogy mely fájltípusok […]