GSA Autostart Cleaner 2.42

A GSA Autostart Cleaner egy speciális Windows optimalizálási, karbantartási lehetőséget biztosít, vele áttekinthetőek, szerkeszthetőek az automatikusan induló szoftverek listája. Az alkalmazás néhány konfiguráló eszközt is tartalmaz, többek között helyi menü szerkesztőt ( Context Menu ), funkcionálisan teljes körű szolgáltatással.

Az alábbi igen korszerű, egyben egyszerű lehetőségeket biztosító szoftver maradéktalanul tudja kilistázni azokat a programokat amik automatikusan indulnak el az operációs rendszerrel egy időben. A GSA Autostart Cleaner nevű alkalmazás helyi menü szerkesztőt is biztosít.

A GSA Autostart Cleaner letöltését követően a szoftvert telepíteni kell majd el kell indítani. A kezelőfelületén kilistáz minden olyan alkalmazást ami a Startup elemeihez tartozik, ezt azonnal szerkeszteni lehet, eltávolítható minden fölösleges szoftver.

Ehhez nem is kell mást tenni mint az alkalmazás elől kivenni a jelölőnégyzetet, innentől a program csak abban az esetben indul el ha szeretnéd. Az eredmény egy sokkal gyorsabban induló operációs rendszer.

GSA Autostart Cleaner Startup Manager kezelő funkció:

A szoftver az egyik legkényelmesebb megoldást biztosítja ahhoz hogy át tudd tekinteni az automatikusan induló programokat amellett hogy néhány igen hasznos konfiguráló eszközt biztosít a kipróbálóinak.

A GSA Autostart Cleaner megoldásában felfedezhető egy helyi menü kezelő funkció, amivel szintén szerkeszthető az egér jobb kattintással elérhető felülete. Itt is eltávolítható minden olyan elem amit nem használsz.

A GSA Autostart Cleaner az egyes funkcióit menüpontonként csoportosítva kínálja kipróbálásra. Előny az egyszerű használat, áttekinthetőség, ami viszont negatívum, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, illetve ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe.

A szoftver ingyenes megfelelőjeként használhatod a HiBit Startup Manager, a Task Manager DeLuxe, illetve a Startup Sentinel nevű programot. Ezek a programok némileg más megközelítést használnak.

A GSA Autostart Cleaner egy speciális karbantartó szoftver, amivel adminisztrálhatóak az automatikusan induló programok listája, gyorsítható a Windows indulása. Az alkalmazás egy Helyi menü kezelő funkciót is tartalmaz. Nagyon egyszerű a használata.

GSA Autostart Cleaner

GSA Autostart Cleaner Összefoglaló:

 • Startup Manager
 • egyszerű használat
 • könnyed áttekinthető kezelőfelület
 • Helyi menü szerkesztő
 • Google kereső adott folyamatokról való informálódásra
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
GSA Autostart Cleaner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
6.90 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Business Edition 5.86.92582021-10-20 CCleaner Business Edition 5.86.9258 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]
 • CCleaner Professional 5.86.92582021-10-20 CCleaner Professional 5.86.9258 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • CCleaner Slim 5.86.92582021-10-20 CCleaner Slim 5.86.9258 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • CCleaner Portable 5.86.92582021-10-20 CCleaner Portable 5.86.9258 (0)
  A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden […]
 • Optimizer 10.32021-10-10 Optimizer 10.3 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]