EZ Paint 4.0.0.0

Az EZ Paint egy teljesen ingyenesen használható Windows rendszerre tervezett rajzoló program, amivel egy kiváló eszköztár támogatással rendelkező képszerkesztőt próbálhatsz ki. A szoftver több választható ecset, ceruza és még számos olyan rajzolásra megfelelő eszközt kínál képek módosítására amik egy korszerű képmanipulátortól elvárható. 2D, 3D objektum támogatással. Free alkalmazás.

Az alábbi képszerkesztő alkalmazás több mint bőséges funkciókínálatot biztosít a számodra, hogy a lehető legegyszerűbben igen tekintélyes eszközkészlet mellett tudj fotókat szerkeszteni rajzolással. Az EZ Paint teljesen ingyenesen használható.

Az EZ Paint letöltése, majd a telepítése után egy, mint bármely hasonló rajzoló programra jellemző felületen kezdeményezhető a használata ahol rengeteg speciális eszköz között választható ki az a funkció ami egy igényhez igazított különleges rajzolási feladathoz szükséges.

Az EZ Paint rajzeszköz palettáján ceruza, ecset, illetve objektumok is kiválaszthatóak amik között akár 3D eszközök is felfedezhetőek a különlegesebb eredményekhez. A szoftver megjelenésben, illetve néhány lehetőségében nagymértékben hasonlít a Windows Paint funkciójára, így akik korábban használták azok hamar kiismerhetik magukat rajta, az alternatívával összevetve sokkal több rajzeszközt kínál használatra.

Egy projekten belül használhatsz még effekteket az EZ Paint-al, feliratozhatsz előre elkészített logókat helyezhetsz el, amik igen ritka lehetőségnek számítanak fotók módosításakor. A formátum támogatottságot tekintve szintén azok a képkimenetek választhatóak ki szerkesztésre, illetve menthető mint az operációs rendszer szerkesztője ismer, többek között a PNG, JPEG, GIF, TIFF, JPE. Így az elkészült fotó felhasználhatóságánál nem tapasztalhatunk korlátozásokat.

Rajzoló alkalmazásokból nem az egyetlen program az EZ Paint ilyen még a 3D Objektum támogatást nyújtó Paint 3D megoldása, a legnépszerűbb, legtöbb funkcióval rendelkező rétegkezeléssel biztosított szoftver a Paint.NET. Képek szerkesztéséhez őket is ki lehet próbálni.

Az EZ Paint nevű képszerkesztő alkalmazás azok számára lett megtervezve, akik rajzolással szeretnének képeket módosítani, fontos hogy rengeteg funkciót támogasson, illetve bőséges eszköztár kínálattal rendelkezzen egy akár speciálisabb feladathoz.

EZ Paint Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás

  EZ Paint

 • rajzoló funkció
 • több támogatott kép formátum
 • 3D objektum támogatás
 • Effektezés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ezpaintsoftware.com/  

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EZ Paint
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint 3D 6.2105.4017.02021-05-08 Paint 3D 6.2105.4017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • jfPaint 0.252020-05-06 jfPaint 0.25 (0)
  A jfPaint egy Windows rendszeren használható képszerkesztő szoftver rengeteg hasznos funkcióval. A Free alkalmazással lehetőség van […]
 • MyPaint 1.2.12019-12-20 MyPaint 1.2.1 (0)
  A MyPaint egy speciális képszerkesztő program, ami elsősorban rajzolási feladatokat hivatott ellátni. Ez a Free alkalmazás számos […]
 • Fresh Paint 3.1.10383.02018-02-25 Fresh Paint 3.1.10383.0 (0)
  A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg […]
 • RealWorld Paint 2013.12013-07-03 RealWorld Paint 2013.1 (0)
  A RealWorld Paint egy remek kis rajzolóprogram ami egyszerű grafikai feladatok végrehajtására használható fel, új és meglévő fotók […]