Corel PaintShop Pro 2020 22.1.0.44

A Corel PaintShop Pro egy professzionális, igen dizájnos felülettel rendelkező képszerkesztő szoftver amivel különleges elrendezésű fotók hozhatóak létre restaurálási feladatok formájában. Effektus, tükrözés átméretezés, forgatás és még több hasznos manipulációs szerkesztő képességgel.

Barátságos felhasználói felülettel kitalált szoftverrel van lehetőséged hogy egyszerűen, a szükséges funkciók használatával tudd módosítani a már létező képeidet, azt akár effektezhesd. A Corel PaintShop Pro egy korszerű, kereskedelmi képszerkesztő alkalmazás.

A Corel PaintShop Pro letöltése után a beszerzett program letölti a szoftver legújabb kiadását, illetve egy munkafolyamaton belül azt telepíti is. Az első indítása után azonnal észrevehető hogy a képszerkesztő néhány ingyenesen beszerezhető megoldással ellentétben teljesen más elrendezésű felülettel, illetve lehetőségekkel rendelkezik, ezeket a szerkesztési mozzanatok során is tapasztalhatjuk.

A számítógépen tárolt kép betallózása után azonnal elérhetőek a korábban említett manipulációs eszközök, amivel a képek szerkesztésének a gyakorlati része végezhető el.

A Corel PaintShop Pro nem tartalmaz annyi plusz eszközt mint néhány népszerűbb szoftver, ettől függetlenül érdemes használni mivel nagyon egyszerű a használata, tökéletes megoldás ha a fotókat effektezni kell ahol nem szeretnénk azokat előre konfigurálni, beérjük a szoftver által biztosított automatikus effekt kínálattal.

A fotókat lehet effektezni, átméretezni, forgatni, tükrözni, fényerő, kontraszt, egyéb jellemzők módosítását akár néhány kattintással definiálni.

A végeredmény egy akár restaurálásnak is megfelelő módosított kép. Nem olyan funkció támogatott mint az Adobe Photoshop, vagy a Paint.NET, az utóbbi rajzolási feladatokra, felel meg, azért érdemes használni mivel egy korszerű, rendszeres fejlesztés alatt álló program. Ha kevés funkcionálisan, az alternatívák között is lehet választani.

A Corel PaintShop Pro tökéletes hogy a gépeden található képeidet szerkeszteni tudd, azokat restaurálni, illetve az azokhoz tartozó fontosabb jellemzőket módosíthasd több választható szerkesztőeszközzel, a profi végeredmény érdekében.

Corel PaintShop Pro

Corel PaintShop Pro Összefoglaló:

 • képszerkesztő program
 • képek restaurálása
 • forgatás, tükrözés
 • átméretezés, kontraszt
 • fényerő módosítás
 • EXIF adatokhoz
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.paintshoppro.com/en/?link=wm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Corel PaintShop Pro
Platform
Windows
Teljes ár
USD 99,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint.NET 4.32021-09-23 Paint.NET 4.3 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • ImageMagick 7.1.0-72021-09-13 ImageMagick 7.1.0-7 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • ImageMagick Portable 7.1.0-72021-09-13 ImageMagick Portable 7.1.0-7 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]
 • Paint 3D 6.2105.4017.02021-05-08 Paint 3D 6.2105.4017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • LightZone 4.1.92020-03-02 LightZone 4.1.9 (0)
  A LightZone egy igazán eszköz gazdag képességekkel rendelkező képszerkesztő alkalmazás amivel a fotó módosításához szükséges […]