Kép tükröző program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Kép tükröző program

 • A Corel PaintShop Pro egy professzionális, igen dizájnos felülettel rendelkező képszerkesztő szoftver amivel különleges elrendezésű fotók hozhatóak létre restaurálási feladatok formájában. Effektus, tükrözés átméretezés, forgatás és még több hasznos manipulációs szerkesztő képességgel.

  Corel PaintShop Pro 2020 22.1.0.44

  A Corel PaintShop Pro egy professzionális, igen dizájnos felülettel rendelkező képszerkesztő szoftver amivel különleges elrendezésű fotók hozhatóak létre restaurálási feladatok formájában. Effektus, tükrözés átméretezés, forgatás és még több hasznos manipulációs szerkesztő képességgel.

  olvasd tovább...

 • A Salview egy remek, több hasznos képkezelési lehetőséget is tartalmazó képmegjelenítő program amivel több variáció szerint is meg tudod a képeidet tekinteni amik a gépeden találhatóak. Diavetítéseket készíthetsz, forgathatóak, tükrözhetőek, nagyítható, átnevezhető. JPEG, BMP, GIF, ICO, XR, PNG, TIFF formátumokhoz.

  Salview 1.2.2

  A Salview egy remek, több hasznos képkezelési lehetőséget is tartalmazó képmegjelenítő program amivel több variáció szerint is meg tudod a képeidet tekinteni amik a gépeden találhatóak. Diavetítéseket készíthetsz, forgathatóak, tükrözhetőek, nagyítható, átnevezhető. JPEG, BMP, GIF, ICO, XR, PNG, TIFF formátumokhoz.

  olvasd tovább...