Cool PDF Reader Portable 3.5.0

A Cool PDF Reader Portable egy telepítés nélkül használható PDF fájlok megtekintésére tervezett program. Az alkalmazással a fájlok megtekintéséhez számos plusz funkciót lehet kipróbálni amivel egyszerűbb és hatékonyabb irodai fájl feladatokat lehet elvégezni.

Az irodai szoftver a Cool PDF Reader Portable verziójával egy csekély szolgáltatásokat tartalmazó dokumentum fájl kezelő szoftvert lehet használ amit akkor érdemes kipróbálni ha nem látjuk lényegesnek rengeteg olyan funkciót amit a konkurens megoldások tesznek használhatóvá.

A Cool PDF Reader Portable letöltése után a szoftver használatához csak el kell indítani, nem kell installálni, meg is lehet nyitni azt a PDF tartalmat amit meg szeretnénk tekinteni. A szoftver egy korszerű, a felhasználó igény alapján tudja a dokumentum fájlokat megnyitni, illetve tökéletes kompatibilitással tudja azokat megnyitni. A szoftver felhasználói felülete a több oldallal tervezett dokumentum tartalmakhoz fontos navigációs funkciókat is biztosítja. A Cool PDF Reader Portable kiválasztható menüpontokba rendezett funkcióit a felső eszköztáron teszi megtekinthetővé, ahol akár a fejlesztő által integrált gyors billentyűs parancsokkal is el tudunk indítani támogatott irodai munkafolyamatokat.

Hordozható PDF olvasó alkalmazás a Cool PDF Reader Portable

A PDF fájlok betallózása a beépített fájlkezelővel, illetve húzd és ejtsd módszerrel is lehet, az utóbbi a szoftver beállításai között előtte engedélyezni kell.

A PDF fájlban ki lehet választani, kijelölhetőek képek, illetve szöveges tartalmak, azt mozgathatóak egy akár manuálisan elindított szövegszerkesztési feladathoz.

Tömöríthető, illetve ki is nyomtatható ha esetleg a szoftvert használjuk mint pdf fájlok megnyitásához és egy dokumentum fájl megnyitása, illetve megtekintése után azt esetleg ki is szeretnénk nyomtatni.

A Cool PDF Reader Portable egyszerűbb fájl szerkesztés, illetve módosításhoz szükséges funkciókat biztosít, ezért ha egy hatékony, megfelelő teljesítmény paraméterekkel rendelkező szoftvert szeretnénk használ i abban az esetben egy tökéletes irodai kiegészítő.

Telepítés nélkül használható PDF fájl megtekintéséhez használható program a UnityPDF Portable, illetve a PDF-XChange Viewer Portable megoldása.

A Cool PDF Reader Portable egy minimális dokumentum fájl kezelési szolgáltatásokat tartalmazó szoftver amit nem kell installnunk, gyors billentyűs parancsokkal is vezérelhető, illetve szövegkezelés, képek kivágása, forgatás, PDF fájlok tömörítése áll rendelkezésre a funkciók listáján.

Cool PDF Reader Portable

Cool PDF Reader Portable Összefoglaló:

 • PDF fájlok megtekintéséhez
 • nem kell telepíteni
 • fájlok egyszerűbb módosítása
 • képek, szövegek kivágása
 • több oldalból álló fájlok kezelése
 • módosítható a dokumentum jellemzői
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.pdf2exe.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Cool PDF Reader Portable
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SlimPDF Reader 2.0.102020-04-25 SlimPDF Reader 2.0.10 (0)
  A SlimPDF Reader egy ingyenes irodai program amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni, illetve a hozzájuk tartozó feladatok végezhetőek […]
 • Free PDF Reader 1.1.32016-08-16 Free PDF Reader 1.1.3 (0)
  A Free PDF Reader segítségével rugalmas formában nyithatod meg a PDF kiterjesztéssel bíró fájljaidat, olvasás céljából. A szoftver […]
 • Foxit Reader 11.1.02021-10-13 Foxit Reader 11.1.0 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • Cool PDF Reader 3.5.0.5502021-03-08 Cool PDF Reader 3.5.0.550 (0)
  A Cool PDF Reader egy alapvető funkciókkal rendelkező irodai megoldás amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni. A PDF kezelő […]
 • Nitro Reader 5.5.9.22018-12-20 Nitro Reader 5.5.9.2 (0)
  A Nitro Reader egy igen professzionális irodai szoftver PDF fájlokhoz. Vele azokat meg lehet tekinteni, konvertálni, szerkeszteni, […]