Cool PDF Reader 3.5.0.550

A Cool PDF Reader egy alapvető funkciókkal rendelkező irodai megoldás amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni. A PDF kezelő szoftverrel több funkció is használható amivel a betallózott dokumentum fájl felnagyítása, a több oldalas fájlok lapozása, kinyomtatás, forgatás lehetséges.

A szoftverrel a Windows rendszeren történő dokumentum tartalmak megtekintésére van mód akkor ha azt PDF formátumban hoztuk létre. A Cool PDF Reader egy alap szolgáltatásokkal tervezett irodai program amivel a tartalom megnyitása volt lényeges eredmény.

A Cool PDF Reader letöltése, illetve az installálása után használható, ahol egy dinamikus szoftver használható amivel egy kellemes, de lényeges fejlesztési eredményt használhatunk. A PDF tartalmat a felületére az integrált fájlkezelőjével lehet betallózni. A Cool PDF Reader hordozható kiadásban is beszerezhető.

Az irodai program egy hatékony felhasználói élményt tesz lehetővé a futtatói számára ahol szinte korlátlan eszköz választható ki ahol nem gond, hogy az szöveges tartalmakon kívül képeket, vagy egyéb fájlokat is tartalmaz. A PDF dokumentum megnyitása után a Cool PDF Reader megoldásával egy adott részletre, esetleg a teljes dokumentum felnagyítható, lapozható ha az több oldallal készült.

PDF fájlok megtekintéséhez létrehozott alkalmazás a Cool PDF Reader

Az alkalmazással a PDF dokumentum tartalmak, TXT, BMP, JPG, GIF, PNG, WMF, TIFF fájlformátumokból álló tartalmak esetén használható, azokat a legoptimálisabb minőségben tudja megnyitni.

A szoftver a betallózott dokumentum tartalom kinyomtatása egy paranccsal lehetséges, így az összegzett vélemény alapján egy tökéletes szoftver ha csak egy adott célból eltárolt dokumentum fájlt szeretnénk megtekinteni, ahol szinte nem probléma, hogy milyen projekt formában készítették el.

A Cool PDF Reader számos nyelven beszerezhető ami olyan extra kiegészítő szolgáltatásokat is biztosít a használók számára többek között, akár a szöveges tartalmak kijelölése, PDF fájlok TXT formátumba, diavetítések létrehozása teljes képernyős megtekintés.

A Cool PDF Reader helyett használható a Foxit Reader, illetve a Nitro Reader irodai megoldás amivel az aktuális feladat alapján lehet a PDF dokumentum tartalmakat megtekinteni. Windows 10 rendszeren, illetve korábbi kiadásokon is használható.

A Cool PDF Reader egy PDF fájlok megtekintéséhez létrehozott szoftver amivel néhány speciális dokumentum kezelési feladat is támogatott. PDF fájlokból szöveges tartalmak kiemelése, illetve a dokumentum kinyomtatása is hatékonyan végezhető el.

Cool PDF Reader

Cool PDF Reader Összefoglaló:

 • irodai program
 • PDF fájlok megtekintéséhez
 • diavetítés PDF fájlokból
 • kinyomathatjuk
 • rengeteg formátumot meg tud nyitni
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.pdf2exe.com/reader.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Cool PDF Reader
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Foxit Reader 11.1.02021-10-13 Foxit Reader 11.1.0 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • SlimPDF Reader 2.0.102020-04-25 SlimPDF Reader 2.0.10 (0)
  A SlimPDF Reader egy ingyenes irodai program amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni, illetve a hozzájuk tartozó feladatok végezhetőek […]
 • Adobe Reader 11.02013-09-11 Adobe Reader 11.0 (0)
  Az Adobe Reader szoftvere PDF formátumban található szöveges dokumentumok kezelésére használható fel igen széleskörűen, biztosítja a […]
 • SumatraPDF 3.3.32021-07-21 SumatraPDF 3.3.3 (0)
  A SumatraPDF segítségével a szóban forgó formátummal rendelkező dokumentumokat tudjuk megnyitni. Nem csak hogy ingyenesen […]
 • Sumatra PDF Portable 3.3.32021-07-21 Sumatra PDF Portable 3.3.3 (0)
  A Sumatra PDF Portable segítségével PDF dokumentumok megnyitására, azok megtekintésére adódik lehetőség úgy hogy azt nem kell […]