Képlopók

CleanShot 2.2.2

A CleanShot egy szabadon kipróbálható képlopó, képernyőmentő program. A szoftverrel akár videó felvételeket is tudsz készíteni az asztali tevékenységedről. Az alábbi Free alkalmazás egyik leginkább említésre méltó előnye az igen egyszerű használat. Képmegosztó funkciót is felfedezhetsz benne.

A címben említett alkalmazásnál talán nem is találhatnál egyszerűbb megoldást abból a célból, hogy képernyőmentést tudj készíteni szinte bármilyen asztali tevékenységről, legyen az kép, vagy videó felvétel formájában. A CleanShot nevű szoftvert teljesen ingyenesen használhatod.

A CleanShot letöltését és indítását követően egy alapvető opciókat biztosító kezelőfelület fogad ahol gyakorlatilag minden fölösleges beállítástól mentesen tudsz kezdeményezni adott Windows asztali tevékenységek megörökítését. A szoftver erre alapvetően két módszert biztosít.

Vagy képlopás formájában végezhető el, vagy opcionálisan videót készíthetsz. A CleanShot használata előtt megadhatod a számára hogy hová mentse el a végeredményt, ez külön definiálható képek, illetve videók esetén. Képernyőmentés készítésekor szinte bármilyen terület kiválasztható, ezt az egérrel lehet definiálni.

A CleanShot képernyőmentések készítésekor néhány extra lehetőséget is biztosít, az elkészült fotót lehet vele szerkeszteni, feliratokat helyezhetsz el rajta. Ha ez megtörtént, az megosztható, így mások által elérhetővé lehet tenni.

Videó képlopáshoz a szoftver további kiegészítőket szerez be a rendeltetésszerű használat érdekében.

Azzal ellentétben, hogy a CleanShot nem igényel komolyabb beállítást, alapvető funkciókat biztosít, támogat minden olyan opciót amit egy erre a feladatra létrehozott szoftver esetén megszokhattál.

Némileg népszerűbb képkezelő szoftver az oCam, illetve a Greenshot mindkét alternatíva tekintélyes opciókat tartalmaz a jobb felhasználói élmény biztosításának az érdekében. A Lightshot megoldása némileg automatizáltabban használható, billentyűkombinációs parancsokkal is elérhető az összes fontosabb funkciója. Az egyik legelterjedtebb szoftver az adott területen a PicPick belőle Portable változat is beszerethető.

A CleanShot nevű programmal videó, illetve kép formájában tudsz felvételeket készíteni szinte bármiről. Mivel csekély erőforrás igénnyel bír, ideális választás játékrekordok megörökítéséhez, vagy akár prezentációkhoz. Képszerkesztő, képmegosztó funkcióval. Windows 10 rendszerre is választható.

CleanShot

CleanShot összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • videó felvevő funkció
 • képmegosztó
 • képszerkesztő, képfeliratozó funkció
 • csekély erőforrás igény
 • szabadon definiálható képlopási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
CleanShot
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Screenrec 3.3.32024-02-29 Screenrec 3.3.3 (0)
  A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet […]
 • PicPick 7.2.82024-02-23 PicPick 7.2.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • ScreenToGif 2.14.12018-08-11 ScreenToGif 2.14.1 (0)
  A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali […]
 • Lightscreen 2.42016-12-25 Lightscreen 2.4 (0)
  A Lightscreen egy egyszerűen kezelhető képlopások készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás, JPG, PNG, BMP formátumban […]
 • FastStone Capture 10.52024-05-23 FastStone Capture 10.5 (0)
  A FastStone Capture segítségével megörökítheted asztali tevékenységedet, videó vagy kép formájában. Az eredmény szerkeszthető és meg […]

Szólj hozzá