CyberLink szoftverek - SzoftHub.hu

CyberLink

 • A CyberLink AudioDirector egy professzionális Audió szerkesztő program, amivel a meglévő zenei tartalmaidat tudod igen részletesen módosítani, akár effektekkel ellátni azokat. Vágni, műsoros CD lemezeket összeállítani is lehetséges néhány lépésben. Hangfelvevő funkcióval.

  CyberLink AudioDirector 7.0.6822.0

  A CyberLink AudioDirector egy professzionális Audió szerkesztő program, amivel a meglévő zenei tartalmaidat tudod igen részletesen módosítani, akár effektekkel ellátni azokat. Vágni, műsoros CD lemezeket összeállítani is lehetséges néhány lépésben. Hangfelvevő funkcióval.

  olvasd tovább...

 • A MediaEspresso egy profilos formában használható konvertáló, amivel néhány egyszerű lépésben lehet készíteni akár mobilokra optimális formátummal bíró tartalmakat. A profilokat tekintve kiválasztható LG, HTC, Xiaomi, Nokia és még számos népszerű márka. Kimenetként, MP4 formátumba tud menteni. Felhasználható még képek, illetve audió fájlok esetén is.

  MediaEspresso 7.0.6909

  A MediaEspresso egy profilos formában használható konvertáló, amivel néhány egyszerű lépésben lehet készíteni akár mobilokra optimális formátummal bíró tartalmakat. A profilokat tekintve kiválasztható LG, HTC, Xiaomi, Nokia és még számos népszerű márka. Kimenetként, MP4 formátumba tud menteni. Felhasználható még képek, illetve audió fájlok esetén is.

  olvasd tovább...

 • A PowerDVD az egyik legnépszerűbb és legszéleskörűbb multimédiás filmlejátszó, amivel videóinkat tudjuk megtekinteni, Blu-ray, illetve 3D támogatással is rendelkezik. CyberLink termék.

  PowerDVD 14 Ultra

  A PowerDVD az egyik legnépszerűbb és legszéleskörűbb multimédiás filmlejátszó, amivel videóinkat tudjuk megtekinteni, Blu-ray, illetve 3D támogatással is rendelkezik. CyberLink termék.

  olvasd tovább...