MediaEspresso 7.0.6909

A MediaEspresso egy profilos formában használható konvertáló, amivel néhány egyszerű lépésben lehet készíteni akár mobilokra optimális formátummal bíró tartalmakat. A profilokat tekintve kiválasztható LG, HTC, Xiaomi, Nokia és még számos népszerű márka. Kimenetként, MP4 formátumba tud menteni. Felhasználható még képek, illetve audió fájlok esetén is.

Ha kifejezetten mobilodra szánsz egy videót megtekintésre, de az nem megfelelő tulajdonságokkal bír, néhány egyszerű lépésben át tudod azt alakítani konvertálással. Ha inkább az egyszerűség a szempont számodra, itt a MediaEspresso, ami ezt profilos formátum kiválasztási opcióval teszi könnyűvé.

Az elérhető fájl egy letöltés kliens segédlet, ami segít abban hogy a legújabb változatot mentsd le, természetesen a telepítésében is támogat.

A MediaEspresso indítása után egy meglepően egyszerű, minden fölösleges funkciótól mentes felület fogad, ahol a konvertálásra szánt videót több módon is be lehet a számára tallózni. Vagy a felületére húzható, vagy pedig egyszerűen betallózható.

Amiben elsősorban kitűnik a hasonló funkciókat ellátó programoktól, az hogy az esetében nincs szükség, nem lehet mélyebb beállításokhoz hozzáférni, ezt a kimeneteknél profilosan teszi lehetővé. Itt csupán azt kell a számára kiválasztani, hogy milyen mobillal rendelkezünk, továbbá annak pontos típusát. A MediaEspresso gyorsan, pontosan, minőségromlás mentesen dolgozik.

A MediaEspresso nem csak videók konvertálására használható fel, hanem képeket, illetve audió fájlokat is át lehet vele alakítani. Természetesen ezek esetén is az egyszerűséget tartja szem előtt.

Akik igényt tartanak rá, azok egyszerűen meg is oszthatják akár a Facebookon azokat.

A szoftver csak próbaverziós formában érhető el, ingyenes megfelelőjeként használható a Format Factory, ő inkább a jártasabb, középhaladó felhasználókat célozza meg. Az Any Video Converter pedig egy speciális funkciót is elérhetővé tesz, mégpedig azt, hogy videók letöltését is rá lehet bízni. Szintén a profilosság jegyében lett megtervezve a Freemake Video Converter ami teljesen szabadon használható bárki számára.

A MediaEspresso egy speciális konvertáló alkalmazás, amivel mobilok által jobban támogatott videókat, audió fájlokat, képeket lehet létrehozni. Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe.

MediaEspresso

MediaEspresso összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MediaEspresso
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
35,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode Portable 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode Portable 3.5.4.5 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 28.802021-08-30 Zortam Mp3 Media Studio 28.80 (4)
  A Zortam Mp3 Media Studio egy valódi zene mindenes szoftver ami automatikusan felkutatja az audió fájlokat. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 28.802021-08-30 Zortam Mp3 Media Studio Portable 28.80 (0)
  A Zortam Mp3 Media Studio portable audió mindenes zenei anyagaid rendszerezésére, azok megnyitására használható remek kis program. […]
 • TEncoder Portable 4.5.10.51292015-12-01 TEncoder Portable 4.5.10.5129 (0)
  A TEncoder Portable hordozható konvertáló alkalmazás ami a profilját tekintve inkább a mobil eszközöket támogat. Videóvágó funkciót […]
 • Quick Media Converter 4.8.0.52015-09-27 Quick Media Converter 4.8.0.5 (0)
  A Quick Media Converter egy több elrendezési módot biztosító profilos konvertáló kezdőknek és haladóknak. Ez a Free alkalmazás […]