Letöltésvezérlő

Auslogics Video Grabber 1.0.0.4

Az Auslogics Video Grabber nagy mennyiségű Videó letöltési munkafolyamatokhoz ideális amivel a klipjeinkkel különféle szerkesztési műveleteket is el tudunk végezni. A klipeket MP3, WMV, AVI, MP4, Webm, 3GP kiterjesztésekre konvertálhatjuk. A Videók felbontását is szerkeszteni tudjuk. A szoftver a gyakori Videó letöltési műveleteinket teszi egyszerűbbé, a klipek YouTube, Videa, Metacafe, Vimeo, Dailymotion, Facebook, Bing, IMDB oldalakról kötegelten HD, FullHD, 4K minőségben tárolhatóak el.

A Videómegosztó oldalakra feltöltött fontosabb tartalmakat meg tudjuk őrizni ha a fájlokat a számítógépre letöltjük. A szoftverrel sokkal könnyebben tudunk klipeket letölteni. Az Auslogics Video Grabber alkalmazást Videó letöltő, illetve konvertáló funkciók jellemzik amivel akár 4K minőségű Videók is eltárolhatóak.

Az Auslogics Video Grabber letöltése, a szoftver installálása után multimédiás tartalmakat automatikusan tölthetünk le, illetve dekódolhatunk.

A fontosabb funkciói közül néhányat kiemelve a letöltésvezérlő programmal a feladatokat időzítve tudjuk futtatni. A jelenleg elterjedt Videómegosztó platformokról tölthetünk le, a klipjeinket akár kötegelten is el tudjuk tárolni. A szoftverrel YouTube, Videa, Metacafe, Vimeo, Dailymotion, Facebook, Bing, IMDB oldalakról tárolhatunk el klipeket.

Az Auslogics Video Grabber automatikusan érzékelni tudja a Videókat

A multimédiás tartalmakat kompromisszumok nélkül játszhatjuk le Android mobilokon, illetve Windows rendszerre telepített Videólejátszó programokkal, a fájlokat 3GP, WMV, MP3, AVI, MP4, Webm, kiterjesztésekbe konvertálni tudjuk. Képesek leszünk a Videók felbontását szerkeszteni, a program HD, FullHD, 4K, 8K minőségű tartalmak létrehozásához remek.

Az egyik legkedveltebb letöltésvezérlő program a Free Download Manager amivel Videókat, illetve zenei tartalmakat konvertálni is tudunk. A 4K Video Downloader YouTube lejátszási listák eltárolásához nagyszerű.

Az Auslogics Video Grabber egy megnövelt sebességgel futtatható letöltésvezérlő program amivel kötegelten tárolhatóak el Videók. A klipeket felhasználási kritériumoknak megfelelő Kodek formátumokba konvertálhatjuk, a felbontás is szerkeszthető.

Auslogics Video Grabber Összefoglaló:

 • letöltésvezérlő program
 • Videók letöltési munkafolyamataihoz
 • kötegelt feladatok
 • lejátszási listákhoz is nagyszerű
 • URL-ek automatikus felismerése
 • Videók konvertálása
 • módosítható a klipek felbontása
 • Időzíthető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.auslogics.com/en/software/video-grabber/
Auslogics Video Grabber letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Auslogics Video Grabber
Platform
Windows
Teljes ár
USD 39,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • All Video Downloader Pro 9.5.12024-06-02 All Video Downloader Pro 9.5.1 (0)
  Az All Video Downloader Pro Videók akár lejátszási listaként történő letöltéséhez kiváló szoftver amivel rengeteg ma ismert […]
 • YT Video Downloader Portable 11.15.22023-08-01 YT Video Downloader Portable 11.15.2 (0)
  Az YT Video Downloader Portable egy többfunkciós multimédiás tartalmak letöltéséhez tökéletes megoldás amivel a tartalmakat le tudjuk […]
 • save2pc Light 4.3.6.4752022-08-15 save2pc Light 4.3.6.475 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Houlo Video Downloader 11.132023-12-19 Houlo Video Downloader 11.13 (0)
  A Houlo Video Downloader nevű alkalmazás segítségével a Facebookról, YouTube-ról tudsz videókat letölteni. A programmal opcionálisan […]
 • DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.12023-09-03 DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1 (0)
  A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár […]

Szólj hozzá