Letöltésvezérlő

Houlo Video Downloader 11.13

A Houlo Video Downloader nevű alkalmazás segítségével a Facebookról, YouTube-ról tudsz videókat letölteni. A programmal opcionálisan egy munkafolyamaton belül konvertálni is tudsz AVI, MP3, 3GP, MPEG, MKV formátumokba. Nagyon egyszerű a használata, kifejezetten a kezdők számára lehet ideális választás.

Egy nagyon egyszerűen használható letöltés kliens alkalmazás a Houlo Video Downloader, amivel néhány kattintással tudsz videókat letölteni az egyik legnépszerűbb videómegosztó portálról, a YouTube-ról, vagy akár a Facebook-ról.

A Houlo Video Downloader letöltése után a telepítés során kiválasztható, hogy minden felhasználó számára elérhetővé váljon, ez a lehetőség azok számára lehet hasznos, akik több fiókkal is rendelkeznek.

A szoftver kezelőfelülete az egyszerű navigálhatóságra koncentrál, a szóban forgó funkciókat egyszerűen ki tudod választani. A használatához csupán annyit kell tenni, hogy az alkalmazás felső címsorába bemásolod azt a hivatkozást, ami tartalmazza azt a YouTube videót, amit le szeretnél tölteni. Sajnos negatívum az esetében, hogy a megkezdett munkafolyamatot nem lehet szüneteltetni, illetve csak alapvetőbb testre szabási opciók állnak rendelkezésre a kimeneti fájl kiválasztásakor.

Videók letöltéséhez hatékony a Houlo Video Downloader

A Houlo Video Downloader megoldása nem csak videók letöltésére használható fel, hanem opcionálisan egy munkafolyamaton belül közvetlenül konvertálhatsz is több népszerűbb formátumba, így a videót később Offline módon akár mobilon is meg lehet tekinteni. A Houlo Video Downloader konvertálni tud AVI, MP3, 3GP, MPEG, MKV kimenetekbe. Ha szükséges előre kiválasztható, hogy, milyen felbontást szeretnél kapni. Közvetlenül a beállításoknál kiválasztható még hogy hová mentse el a letöltött videót, illetve konvertált médiafájlt. Szükség esetén a számodra ideális beállításokat profilba lehet menteni, így a legközelebbi használatakor kevesebb felhasználói beavatkozásra lesz szükség. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

Free megfelelőjeként választhatod a Freemake Video Downloader vagy a VSO Downloader nevű programot, az utóbbi alternatíva igen népszerű egyben rengeteg kényelmi funkciót biztosít.

A Houlo Video Downloader egy speciális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel a YouTube-ról, menthetsz le tartalmakat néhány egyszerű lépésben. Természetesen számos más videómegosztó portál esetén is támogatott a használata, többek között a Facebook is megtalálható ezen a listán. A szoftverrel egy feladaton belül konvertálni is tudsz több népszerűbb formátumba. Minimális beállítást igényel csupán.

Houlo Video Downloader

Houlo Video Downloader összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • videók lementéséhez
 • YouTube, Facebook támogatás
 • Videó konvertáló funkció
 • AVI, MP3, 3GP, MPEG, MKV
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://houlo.com/houlo-video-downloader
Houlo Video Downloader letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Houlo Video Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • save2pc Light 4.3.7.4782024-06-22 save2pc Light 4.3.7.478 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • All Video Downloader Pro 9.5.12024-06-02 All Video Downloader Pro 9.5.1 (0)
  Az All Video Downloader Pro Videók akár lejátszási listaként történő letöltéséhez kiváló szoftver amivel rengeteg ma ismert […]
 • Vlufi 1.4.22017-01-22 Vlufi 1.4.2 (0)
  A Vlufi egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő program, amivel akár egy kattintással tudsz tartalmakat lementeni. Vele […]
 • ByClick Downloader 2.4.62024-06-17 ByClick Downloader 2.4.6 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]
 • Ant Download Manager 2.12.0.876422024-06-12 Ant Download Manager 2.12.0.87642 (0)
  Az Ant Download Manager egy korlátlan fájlformátum támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]

Szólj hozzá