Vlufi 1.4.2

A Vlufi egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő program, amivel akár egy kattintással tudsz tartalmakat lementeni. Vele YouTube, Facebook videók letöltését kezdeményezheted, egy munkafolyamaton belül akár konvertálhatod is azt FLV, MP4, 3GP, MOV, AVI, OGG, WMA formátumokba. Free alkalmazásként áll rendelkezésre. Minimális beállítást igényel.

Egy igazán egyszerűen használható, Közösségi megosztó portálok esetén közzétett tartalmak, Videók, audió fájlok letöltésére alkalmas kliens alkalmazás a Vlufi. Ha videók letöltéséhez keresel egy segédalkalmazást, akkor mindenképp érdemes kipróbálni.

A Vlufi letöltése és a telepítése után gyakorlatilag azonnal használható állapotba kerül, a szoftver a hasonló segédprogramokkal összehasonlítva sokkal egyszerűbb, rugalmasabb megoldást biztosít szinte semmilyen beállítást nem tartalmaz, kizárólag azt amire mindenképp szükség van.

A Vlufi használatához csak annyit kell tenni, hogy az alkalmazás indítása után a böngészőből kimásolt URL-t megadod a számára, a rövid elemzést követően egyetlen kattintással kezdeményezhető a letöltés.

A konfigurációs lehetőségeket kiemelve, megadható, hogy hová mentse el a videót, azt milyen formátumba, ezt egy legördülő menün belül lehet kiválasztani, itt FLV, MP4, 3GP, MP3, MKV, AVI, OGG, WMV, MOV, WAV, WMA formátumokat választhatsz ki.

Szükség esetén a használata előtt Proxy-t adhatsz meg a számára, kiválasztható a minőség, mintavételezési frekvencia, HD formátum támogatással.

Mivel nagyon egyszerű a használata, ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni azok számára, akik egy stabil, megbízható letöltésvezérlő programot keresnek Facebook, YouTube támogatással.

Alternatívájaként választhatod helyette a VSO Downloader vagy a 3D YouTube Downloader nevű alkalmazást, amivel 3D minőségben menthetsz le multimédiás tartalmakat.

A Vlufi egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható Facebook, illetve YouTube támogatással bíró Kliens program, szükség esetén a végeredményt konvertálni is tudja több népszerűbb formátumba ( FLV, MP4, 3GP, MP3, MKV, AVI, OGG, WMV, MOV, WAV, WMA ). Csekély erőforrás igénnyel bír.

Vlufi

Vlufi összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • videó jellegű tartalmak lementéséhez
 • konvertáló funkció
 • nagyon egyszerű használni
 • Proxy támogatás
 • YouTube, Facebook közösségi portálok esetén támogatott
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://vlufi.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Vlufi
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ant Download Manager 2.10.72023-11-16 Ant Download Manager 2.10.7 (0)
  Az Ant Download Manager egy korlátlan fájlformátum támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]
 • Houlo Video Downloader 10.12023-08-15 Houlo Video Downloader 10.1 (0)
  A Houlo Video Downloader nevű alkalmazás segítségével a Facebookról, YouTube-ról tudsz videókat letölteni. A programmal opcionálisan […]
 • save2pc Light 4.3.6.4752022-08-15 save2pc Light 4.3.6.475 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Media Downloader 4.1.02023-12-01 Media Downloader 4.1.0 (0)
  A Media Downloader egy esszenciális funkciókkal létrehozott Videó letöltő program amivel több szálon tudjuk a Videó, illetve Audió […]
 • Tartube 2.4.4292023-11-21 Tartube 2.4.429 (0)
  A Tartube egy extra funkciókkal tervezett letöltésvezérlő kliens ami YouTube videókhoz is futtatható. A Free alkalmazás rengeteg […]