Multimédia

Audials Tunebite 2018.1.41600.0

Az Audials Tunebite egy audió, illetve videó jellegű tartalmak Streamingelésére ideális szoftver, amivel egy adott időben a tartalmakat fel is lehet venni későbbi használat céljából. A multimédiás tartalmakat a programmal tovább felhasználás céljából konvertálhatod, majd DVD lemezre írhatod miközben a hozzá tartozó ID3 tag jellemzőket szerkeszted, egyéni jellemzőket adsz hozzá. MP3, OGG, FLAC, WMA, AVI formátumokhoz.

Videó, illetve zenei tartalmakkal rendszeresen foglalkozóknak hamar el tudja nyerni a tetszését az alábbi multimédiás program mivel rengeteg különleges feladatot el tud látni, az Audials Tunebite ideális hogy a kedvenc multimédiás tartalmaidat a lehető legkevesebb energiaráfordítás mellett fel tudd kutatni, majd azokkal több speciális feladatot is elvégezhetsz.

Az Audials Tunebite letöltése után a programot installáld, majd indítsd el. A szoftver felső eszköztárán adhatod meg neki hogy milyen multimédiás tartalomra tartanál igényt, ezt követően egy áttekinthető listán sorolja fel az általa megtalált tartalmakat. A videókkal, illetve zenei fájlokkal több dolgot is tehetsz, azonnal lejátszhatod, amit fel is veheted, majd ha szükséges olyan formátumra tudod konvertálni, amit a legnépszerűbb médialejátszók is támogatnak.

Az Audials Tunebite formátum támogatottság szempontjából sem szerénykedhet, hisz az összes ma használt kodeket kezeli, sőt azzal az összes alapvető testre szabási opció biztosított a rugalmasabb használat érdekében.

Az Audials Tunebite nevű alkalmazással a Streamingelt tartalmakat kedvencekhez lehet adni, a mentésük esetén az azokhoz tartozó ID3 tag jellemzőket is módosíthatod, saját információkat adhatsz hozzá, dekódolhatod a korábban említett formátumokba.

A szoftver abban a szituációban sem korlátoz, ha egy saját magad által összeállított műsoros CD/DVD lemezt szeretnél rippelni, egyszerű, egyben hatékony eszközkészlettel rendelkezik ehhez.

A médiacenter kinézetét beépített témákkal lehet megváltoztatni, sőt egyéni nézetmód is választható. Gyakorlatilag az összes funkciót biztosítja annak az érdekében, hogy hamar el tudja nyerni a tetszésedet. Az Audials Tunebite ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe, felvételek készítésekor meghatározott időpontig tud rögzíteni.

Audió konvertálásra használható az xrecode III YouTube videók letöltéséhez a YouTube By Click, effektezési opciókkal a Soft4Boost Audio Studio rendelkezik.

Az Audials Tunebite egy kompakt modern, rengeteg speciális funkcióval rendelkező multimédiás szoftver, amivel nem csak konvertálni lehet hanem azokat lejátszani, a Streamingelt tartalmakat fel lehet venni.

Audials Tunebite

Audials Tunebite Összefoglaló:

 • Audió, illetve videó jellegű tartalmak kereséséhez
 • Stream feladatok
 • beépített médialejátszó
 • ID3 tag szerkesztő
 • Rippelő
 • Multimédiás tartalmak konvertálása
 • DVD Író funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Audials Tunebite
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,90 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.3932020-07-02 Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393 (0)
  A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, […]
 • FreeRIP 5.1.0.12016-04-28 FreeRIP 5.1.0.1 (0)
  FreeRIP egy szabadon felhasználható konvertáló és rippelő szoftver, ideális zenei CD-k lementésére. Az alábbi Free alkalmazás számos […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 31.942024-07-18 Zortam Mp3 Media Studio 31.94 (4)
  A Zortam Mp3 Media Studio egy valódi zene mindenes szoftver ami automatikusan felkutatja az audió fájlokat. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 31.942024-07-18 Zortam Mp3 Media Studio Portable 31.94 (0)
  A Zortam Mp3 Media Studio portable audió mindenes zenei anyagaid rendszerezésére, azok megnyitására használható remek kis program. […]
 • Strawberry Music Player 1.0.232024-07-15 Strawberry Music Player 1.0.23 (0)
  A Strawberry Music Player egy ingyenes zenelejátszó program amivel MP4, MP4, WAV, AIFF, ASF, FLAC fájlformátumok játszhatóak le. A […]

Szólj hozzá