Telepítés nélkül használható fájlkezelő program az Explorer Commander

Egy telepítés nélkül használható Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő alkalmazás az Explorer Commander. Felhasználóbarátabb, áttekinthetőbb módszerrel támogatja, hogy a fontosabb fájlokhoz létrehozott mappákat meg tudjuk nyitni. A szoftver felhasználói felületét több speciális definíciós módszerrel is rendszerezhetjük.

Az ingyenes, Magyar nyelven használható fájlkezelő szoftverrel sokkal rugalmasabban lehet azon tartalmakat kezelni amivel gyakrabban megnyitunk, szerkesszük egy Windows operációs rendszerhez korszerű extra eszközként. A fájlkezelő felületét szín konfigurációs beállításokkal lehet definiálni ahol a megnyitott ablakkeret színe választható ki.

A szoftver indítófelülete több profilos beállítással használható panel elrendezéssel rendelkezik, ahol a munkafolyamathoz szükséges ablakok vízszintes, függőleges, illetve négy panelos módszerrel tervezhetőek.

Hatékony felülettel elérhető fájlkezelő

Az Explorer Commander fájlkezelő szoftver panelos indítófelületén a Windows által elérhető helyi menü szolgáltatás által használható munkafolyamatok választhatóak ki. A fájlok másolása, törlése, létrehozás, tulajdonságok, küldés, parancsikon létrehozása.

A fájlkezelő felületén egy fájlkereső funkció, illetve egy címsor is rendelkezésre áll ami a lényegesebb fájlokhoz való navigációt teszi felhasználóbarátabbá. A fájlkezelő szoftver ingyenesen szerezhető be ami Magyar nyelvi támogatással egy rugalmas fájlasszisztálási feladathoz hatékony.

Explorer Commander – fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Telepítés nélkül használható fájlkezelő program az Explorer Commander
Szerző
Leírás
Fájlkényelmi eszközökkel tervezett fájlkezelő megoldás aminek a kinézete, illetve a panel elrendezése is konfigurálható. Az Explorer Commander telepítés nélkül, ingyenesen próbálható ki.

Kapcsolódó szoftverek