Külső meghajtókhoz is kifogástalan mappa szinkronizáló az AllSync

A szoftver egy esemény, illetve időszinkronizálás jellemzőkkel futtatható mappa szinkronizáló FTP szerverekhez, külső meghajtókhoz. Mappa szinkronizáláskor konfigurálhatjuk, hogy a tartalmakkal mely fájlkezelési feladatot végezze el. Az AllSync a tartalmak titkosításához, tömörítéséhez is futtatható.

Egy egyéni igényekhez tervezett paneles felhasználói felülettel kipróbálható mappa szinkronizáló program amivel akár tömörítve, illetve titkosítva lehet a mappákat mozgatnunk. A szoftver külső adathordozókhoz, CD/DVD, USB eszközökhöz, számítógépekhez, illetve akár szerverekhez is eredményes amivel a használatban lévő tartalmilag módosult fájlokat is szinkronizálhatjuk. A Backup készítő profilosan konfigurálható. Az AllSync programmal mappák szinkronizálhatóak, biztonsági mentés hozható létre, illetve akár manuálisan lehet beállítanunk a kellő automatizált fájlkezelési műveletet.

Profilosan konfigurálható mappa szinkronizáló

Az indítófelületen elérhető funkciókat, a szoftver elrendezését, a szín paramétereket módosítani tudjuk. A programmal ki lehet azokat a tartalmakat hagyni a mappa szinkronizálási feladatból ami fölösleges. A mappák szinkronizálásakor csak a módosult fájlokat másolja át. Tömörítő, titkosítható eljárással lehet a pótolhatatlan tartalmakat akár több meghajtó között mozgatni.

A Flash, külső meghajtókhoz, CD/DVD adathordozókhoz, MP3 lejátszókhoz, digitális fényképezőgépekhez, számítógépekhez futtatható biztonsági mentés készítő, mappa szinkronizáló program innen szerezhető be.

AllSync – Mappa szinkronizáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Külső meghajtókhoz is kifogástalan mappa szinkronizáló az AllSync
Szerző
Leírás
Külső adathordozókhoz is használható mappa szinkronizáló program az AllSync.

Kapcsolódó szoftverek