Blog

Profi szinkronizáló alkalmazás, időzíthető…(Filezilla, Total Commander, Allway Sync és társai)

Az alábbi szinkronizáló szoftver akár időzíthető is így csak egyszer kell hogy beállítsuk ami után önálló munkára képes.

Fájlok mappák tartalmának szinkronizálása sok esetben időigényes folyamat, általában az FTP kapcsolatokat biztosító fájlkezelők döntő többsége tartalmaz ilyen lehetőséget (FileZilla, Total Commander) Ezek általában igen kényesek, nem mindent támogatnak, igaz nem is kifejezetten erre lettek tervezve.

Ettől jobb és praktikusabb megoldást nyújt az Allway Sync ami portable és telepíthető változatban is letölthető. Ez viszont csak szinkronizálni tud, azt viszont igen ügyesen.

Egyszerű felépítése hamar kedvencévé válhat a kezdő de akár a jártasabb felhasználói tábornak is.

Két fő ikonsávjában csak ki kell jelölni a cél illetve forrás mappát illetve az irányt, a többi már az ő dolga ha időzítettük. Próbaverziósan 30 napig használhatjuk.

Az elsőként említett program teljesen ingyenes, míg az másik értesítési üzenet formájában tudatja velünk hogy meg is vásárolhatjuk, természetesen ez átugorható.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá