Fájlok szerkesztése a 7-ZIP ingyenes fájlkezelő programmal

Egy archívum tartalmak megnyitásához létrehozott ingyenes fájlkezelő program ami a fájlok rendszerezéséhez, tömörítéséhez, illetve az azok kicsomagolásukhoz használható. A 7-ZIP archívum tartalmakhoz létrehozott szoftver fájlok szerkesztéséhez is hatékony.

Egy parancssoros, illetve grafikai felhasználói felülettel beszerezhető tartalmak tömörítéséhez, illetve kibontásához használható program a helyi menüből, illetve az indítófelületéről is archiválni tudjuk a fájlokat. A 7-ZIP fájlkicsomagoló program fájlok rendszerezéséhez, mozgatásához, átnevezéséhez, törléséhez, daraboláshoz, illetve egyesítési feladataihoz is futtatható.

Az ingyenes archívum fájlok megnyitásához használható program beállításainál konfigurálni tudjuk, hogy mely tömörített fájlformátumokat szeretnénk az alkalmazással kicsomagolni. A szoftver akár 256 Bites AES titkosítással a mappák szerkezetét is el tudja rejteni. Az archívum készítő fájlkezelő programmal a fájlok magas tömörítési aránnyal hozhatóak létre, kevesebb helyet foglalnak, hatékonyabban lehet azokat akár több gépen mozgatni.

Fájl, forráskódok szerkesztése

A szerkesztő, nézet panelon be tudjuk azt a kellő kedvenc fájlszerkesztő programot tallózni amit egy gyakrabb fájlszerkesztési feladathoz szeretnénk futtatni. Az alkalmazás grafikus felhasználói felületén a jobb klikk menüvel, illetve akár billentyűparancsokkal tudjuk a fájlokat módosítani.

Az önkicsomagoló, tömörített archívum tartalmak létrehozásához is futtatható 7-ZIP telepítés nélkül, illetve installálható kiadásban is beszerezhető.

7-ZIP – Fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok szerkesztése a 7-ZIP ingyenes fájlkezelő programmal
Szerző
Leírás
Ingyenes tömörített mappák kicsomagolásához, illetve tömörítéséhez modern fájlkezelő a 7-ZIP, fájlok szerkesztési munkafolyamataihoz is hatékony.

Kapcsolódó szoftverek