Képlopók

Streamlabs OBS 1.6.3

A Streamlabs OBS egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel Stream formában lehet a géppel felvett videó tartalmakat megosztani. A Free alkalmazás több fontos funkcióval rendelkezik amik a videók készítéséhez, megosztásához mindenképp fontos. A Stream feladat a YouTube, Facebook, illetve Twitch oldalak esetén lehetséges.

Egy különleges videó felvevő alkalmazás amivel Windows rendszeren lehet videó formátumban létrehozni egy olyan Stream tartalmat ami azonnal meg is osztható a legtöbb felhasználóval rendelkező közösségi videó portálokon. A Streamlabs OBS videó felvevője ingyenesen használható.

A Streamlabs OBS letöltése után telepíteni kell hogy az alkalmazást használhassuk és a szükséges első használathoz definiált beállításokat el tudjuk végezni. Gyorsan, néhány kattintást igényel, így ez is egy pozitívuma.

A szoftver rengeteg olyan beállítással rendelkezik ami a videó Stream feladatok különlegesebb létrehozásához szükséges. A szoftver az Streamlabs OBS kinézete is módosítható, ezzel a videó rögzítő szoftver használata módosítható azért hogy a használatakor szükséges funkciókat a legegyszerűbben tudjuk kiválasztani, ezzel azonnal indítható és kevesebb időt igényelnek a munkafolyamathoz szükséges testre szabási tevékenységek.

Videók Stream megosztására használható a Streamlabs OBS

Az Streamlabs OBS videó felvevővel manuálisan lehet kiválasztani, hogy mely területről, esetleg hardver használatával szeretnénk felvételeket készíteni. Webkamera, esetleg az asztali tevékenységeink választható aki, az utóbbinál az aktuális feladatnál használt ablak területe kézzel választható ki, így szelektíven használható. Csak azokat a területet fogja a felvétel eltárolni amire szükség van, ezzel az esetleges videó szerkesztési feladatok elhanyagolása válik fölöslegessé ha azt későbbre is el szeretnénk tárolni.

A program optimalizált lehetőségeket biztosít azok számára akik magas felbontással rendelkező tartalmakat szeretnének több formában Online megtekinthetővé tenni a YouTube, Facebook, illetve a Twitch szolgáltatásaira előfizetve.

Ilyen Stream szolgáltatást videó felvevőként az OBS Studio tartalmaz, egyszerűbb videó felvételek készítésére Mirillis Action! használható.

A Streamlabs OBS egy ingyenes videó felvevő program amivel a tartalmak egyszerű és azonnali megosztása lehetséges a YouTube, Facebook, illetve a Twitch szolgáltatásain. Módosítható a szoftver felhasználói felületén található egyes funkciók elrendezése egy Layout szerkesztővel.

Streamlabs OBS

Streamlabs OBS Összefoglaló:

 • videó felvevő alkalmazás
 • Videók azonnali megosztása
 • Profi Stream kiegészítők
 • egyszerű használat
 • számos beállítás
 • szelektív objektum definiálás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://streamlabs.com/streamlabs-obs


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Streamlabs OBS
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OBS Studio Portable 30.2.22024-07-24 OBS Studio Portable 30.2.2 (0)
  Az OBS Studio Portable egy igen népszerű, inkább videó formájában történő képernyő felvételek készítésére alkalmas szoftver. A Free […]
 • iTop Screen Recorder 5.0.0.24142024-06-23 iTop Screen Recorder 5.0.0.2414 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • Stremio 4.4.1682024-03-29 Stremio 4.4.168 (0)
  A Stremio egy igen jól megtervezett professzionális multimédiás központ, amivel rengeteg online szolgáltatás válik elérhetővé. […]
 • Xelitan Video Player 1.52024-03-18 Xelitan Video Player 1.5 (0)
  A Xelitan Video Player kiváló választás zenei tartalmak, Videók, illetve Stream adatfolyamok megnyitásához amivel akár a tartalmakat […]
 • Xelitan Video Player Portable 1.52024-03-18 Xelitan Video Player Portable 1.5 (0)
  A Xelitan Video Player Portable a szokásos Videó, illetve Audió lejátszási feladatokhoz kellő funkciókat biztosítja amivel a […]

Szólj hozzá