Streamlabs OBS: YouTube Stream videó készítő szoftver

Egy videó felvevő program amivel akár azonnal megosztható mások által is megtekinthető Stream videókat lehet létrehozni. Rengeteg területen használható, ami a rugalmas beállításokkal és a legismertebb platformok támogatása miatt támogatott a Streamlabs OBS futtatóknak.

Bőséges beállításokkal rendelkező videó felvevő szoftver az Streamlabs OBS amivel akár Stream megosztáshoz szükséges funkciókat is használhatunk. Érdemes használni ha gyakran hozunk létre Stream videó megosztást és ahhoz egy szabadon kipróbálható programot szeretnénk futtatni.

YouTube Videó felvevő, megosztó program

Be tudod állítani, hogy mely területről készüljön videó felvétel, az általad megnyitott aktív munkafolyamatként használt aktív ablak, vagy egy kézzel definiált terület.

A videó felvevő program a YouTube, illetve a Facebook esetén is lehetővé teszi, hogy a létrehozott videókat a kívánt minőségben meg tudjuk osztani.

A program felhasználóbarátabb konfigurációval rendelkezik ahol az indítófelület módosításához szükséges funkciókkal újratervezhető így a te neked fontos funkciókat a szükséges területre helyezve tudod futtatni.

Az Streamlabs OBS videó felvevő ingyenesen használható szoftverét innen lehet beszerezni. Sokkal ismertebb szoftver lesz idővel mivel a fontosabb funkciók között mind használni tudja minden olyan Windows rendszert futtató akik a legkiválóbb minőségű Stream videó tartalmakat szeretnék létrehozni.

Streamlabs OBS – videó felvevő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Streamlabs OBS: YouTube Stream videó készítő szoftver
Szerző
Leírás
Videó felvételeket lehet létrehozni, illetve az meg is osztható a Streamlabs OBS nevű programmal.

Kapcsolódó szoftverek