Slimjet Portable 15.1.5.0

A Slimjet Portable egy telepítés nélkül használható speciális böngészőmotor, ami rengeteg hasznos funkciót kapott. Lehet vele videókat, audiókat lementeni, tud szinkronizálni, automatikus nyelvfordítás, időjárás jelentés kiegészítő… Free alkalmazás létére felveszi a versenyt a nagyobb nevekkel. Magyar változat.

Ha egy igazán különleges böngészőt szeretnél használni kedvenc weboldalaid megtekintésére, fontos hogy ne kelljen telepíteni, akkor itt a Slimjet Portable. Olyan képességek is felfedezhetőek benne amit más márkás böngészők csak kiegészítők hozzáadásával tudnak biztosítani.

A Slimjet Portable beüzemeléséhez csupán annyit kell tenni, hogy a letöltött önkicsomagoló fájl tartalmát kibontjuk egy szabad helyre, ekkor létrehoz egy mappát, amit már szabadon fel lehet másolni egy USB adathordozóra, amiről szemetelés mentesen teljes funkcionalitással áll rendelkezésre. Akik tetszését elnyerte és naponta szeretnék igénybe venni azt amit nyújt, inkább telepítenék, a Slimjet Portable hagyományos változatban is elérhető a kínálatunkból.

Kiindulási alapjának a Chrome Portable tekinthető, ez némileg a kinézeten és az alap konfiguráción is érzékelhető. Amiben többet nyújt az a fejlett eszköztár kezelési lehetőségek, ahol már alapértelmezetten számos hasznosnak tekinthető kiegészítő kapott helyet. Időjárás jelentés, nyelvfordító, Proxy konfiguráció, ha ez nem volna elég a hivatalos oldalról további kiegészítők adhatóak hozzá.

A Slimjet Portable segítségével egyszerűen és gyorsan lehet szinkronizálni más böngészők előzményeit, a címsora automatikusan illeszkedik a szokásainkhoz, keresésre is használható.

Fejlett letöltési opciókkal is biztosított, lehet vele weboldalakat menteni akár PDF-be, Youtube-ról videókat letölteni, itt igény esetén csak audiót. Felfedezhető benne még képlopó is, így erre sem kell külön alkalmazást telepíteni.

A közösségi oldalak integrációjának köszönhetően pillanatok alatt megoszthatóak azok az oldalak amik elnyerik a tetszésedet. Igen részletesen konfigurálható.

Szintén telepítés nélkül használható megfelelője a Mozilla Firefox Portable vagy a Cyberfox Portable ami kifejezetten 64 Bites rendszerekre lett kifejlesztve. A CoolNovo Portable-t a széleskörű funkcionalitása révén érdemes kipróbálni.

A Slimjet Portable egy úgynevezett „noinstall böngésző” ami tartalmaz videó letöltési segédletet, időjárás jelentés megjelenítésére alkalmas kiegészítőt, nyelvfordítót, képlopót. Magyar nyelven is tud.

Slimjet Portable

Slimjet Portable összefoglaló:

 • Telepítés nélkül használható böngésző
 • szinkronizálás
 • nyelvfordító
 • rengeteg speciális beállítás
 • Proxy konfiguráció
 • képlopó
 • videó letöltő
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.slimjet.com/en/

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Slimjet Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Slimjet 15.1.5.02017-10-10 Slimjet 15.1.5.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, a […]
 • SlimBrowser 8.00 Build 0052017-10-12 SlimBrowser 8.00 Build 005 (1)
  A SlimBrowser egy profi böngészőmotor ami alapból rengeteg kiegészítővel el van látva, biztonságos és gyors közeget biztosít a […]
 • SlimBrowser Portable 7.00 Build 1392016-02-22 SlimBrowser Portable 7.00 Build 139 (0)
  A SlimBrowser Portable egy gyors, megbízható, könnyen kezelhető böngészőmotor, ami szükség esetén tud szinkronizálni is. Rengeteg […]
 • Chromium Portable 57.0.2970.02017-01-12 Chromium Portable 57.0.2970.0 (0)
  A Chromium Portable egy nyilt forráskóddal jellemezhető böngészőmotor ami a gyorsaságra, biztonságra és az egyszerű kezelésre […]
 • X-Firefox 48.0 Rev 82016-08-06 X-Firefox 48.0 Rev 8 (0)
  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos […]