PDFtoJPG 1.3.5.1

A PDFtoJPG egy speciális konvertáló szoftver, amivel PDF dokumentumot tudsz JPG formátumra alakítani. Rendkívül egyszerű használni, testre szabható a végeredmény jellemzői, sőt egy feladaton belül több fájlt is át lehet alakítani.

Ha rendelkezel egy PDF dokumentummal, azt egy adott speciális területen szeretnéd felhasználni, ehhez viszont Kép formátumra van szükséged, itt egy könnyen használható konvertáló szoftver amivel akár a végeredmény jellemzőit is meg tudod változtatni, nem más mint a PDFtoJPG. Gyors hatékony megoldást biztosít.

A PDFtoJPG letöltése után néhány elengedhetetlen információt kell csak megadni, ami után azonnal futtatható. A szoftver rendeltetésszerű használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre így gyorsan, megbízhatóan szolgáltatja azt a funkciót amire eredetileg tervezték. Kis helyen is elfér.

Ami hasznos a PDFtoJPG megoldásában az hogy egyszerre több PDF fájlt is át lehet alakítani képpé, így jelentős időt lehet ezzel megspórolni. Csupán annyit kell tenni, hogy betallózzuk a számára a konvertálandó fájlokat, majd szükség esetén néhány kimeneti jellemző is megadható, hogy az igényekhez igazított végeredményt lehessen kapni. Méretezni lehet, forgatni, módosítható a minőség. Ha szükségét érzed az eredeti PDF fájlt törölni is tudja.

Annyit érdemes megjegyezni a PDFtoJPG nevű szoftverről, hogy ingyenes használat esetén egy nehezen észrevehető vízjelet helyez el a végeredményen, ami otthoni felhasználás esetén természetesen nem annyira zavaró.

A kínálatunkat tekintve nem csak a PDFtoJPG kínál ilyen jellegű feladatokat, többek között az Icecream PDF Converter is képes erre, ő több mentési formátumot is biztosít, vele a folyamat visszafelé is megtehető. Az egyik legprofibb dokumentum kezelő a PDF Shaper ami titkosítani is tud ha bizalmas jellegű állományokkal dolgozol.

A PDFtoJPG konvertálójával PDF dokumentumból tudsz képeket készíteni, a tényleges dekódolás előtt méretet is választhatsz, vagy akár sablonokkal lehet egyedi munkákat kivitelezni. Ingyenesen vízjelet helyez el a végeredményen.

PDFtoJPG

PDFtoJPG Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • PDF képpé alakításához
 • kötegelt feladatok támogatása
 • testre szabható a végeredmény jellemzői
 • angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.digitzone.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PDFtoJPG
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Nitro Pro 14.17.2.292023-11-09 Nitro Pro 14.17.2.29 (0)
  A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén […]
 • PDF Shaper 13.82023-11-02 PDF Shaper 13.8 (0)
  A PDF Shaper egy igen széleskörűen használható PDF konvertáló szoftver, ami ideális RTF kiterjesztések gyártásához. Ez a Free […]
 • PDF Studio 2023.0.22023-09-07 PDF Studio 2023.0.2 (0)
  A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői […]
 • iTop PDF 3.4.0.62023-03-10 iTop PDF 3.4.0.6 (0)
  Az iTop PDF egy Irodai fájlok, PDF dokumentumok szerkesztéséhez kifejlesztett szoftver amivel saját PDF tartalmat lehet létrehozni. […]
 • PDF Architect 9.0.27.197652022-10-10 PDF Architect 9.0.27.19765 (0)
  A PDF Architect egy minden igényt kielégítő dokumentum mindenes szoftver. A PDF-ek olvasásán felül azok fejlett szerkesztését is […]