Convert Image to PDF 10.10

A Convert Image to PDF egy különleges konvertáló alkalmazás, amivel képeket tudsz PDF formátummá alakítani. Könnyen használható, akár egyszerre több fájlt is tud kezelni egy munkafolyamaton belül.

Irodai munkák esetén válhat szükségessé, hogy képeket PDF dokumentummá lehessen alakítani, ehhez viszont mindenképp szükséges egy olyan szoftver, ami ezt lehetővé teszi. Pontosan ilyen konvertálási feladatokat támogat a Convert Image to PDF, ami itt azokat a lehetőségeket biztosítja ami ehhez mindenképp elengedhetetlen.

A Convert Image to PDF letöltése után a telepítés gyakorlatilag a szokásos lépések követésével hajtható végre. A szoftver indítása után az általa biztosított kezelőfelület a legalapvetőbb konfigurációs eszközöket biztosítja, ahol megadható az a kép, esetleg képek amiket konvertálni szeretnél PDF dokumentummá, itt akár teljes mappákat lehet neki betallózni. A beállításoknál megváltoztathatod az alapértelmezett mentési útvonalat.

A Convert Image to PDF, mint kiindulási formátum, több ismertebb kiterjesztést ismer. Megnyitja a JPG, BMP, PNG, TIFF, ICO, PSD, RAS, MNG fájltípusokat.

A szoftver gyakorlatilag igen pontos és gyors eredményeket tud biztosítani. Magyar nyelvi támogatást nem kapott, de talán ez legyen a legnagyobb gond.

Az alkalmazás tud log fájlokat készíteni a korábban végrehajtott munkafolyamatokról, ez később visszatekinthető. A kínálatunkat tekintve nem az egyetlen program, amivel ezt meg lehet valósítani, helyette használhatod az Icecream PDF Converter nevű szoftvert, ami már Magyar nyelven is tud, illetve ingyenesen használható. A PDF Shaper pedig az egyik legszéleskörűbb opciókat szolgáltató PDF kezelő alkalmazás, ami képek kinyeréséhez is felhasználható.

A Convert Image to PDF megoldásával képből tudsz PDF dokumentumot készíteni ezt akár kötegelt formában. Gyors megbízható, könnyen kezelhető. Több formátumot is kezel, akár kezdőknek is ajánlott. 

Convert Image to PDF

Convert Image to PDF Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Convert Image to PDF
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
399 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Image to PDF Converter 1.2.02016-02-15 Free Image to PDF Converter 1.2.0 (0)
  A Free Image to PDF Converter segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz képekből PDF fájlokat készíteni. Rendkívül egyszerűen […]
 • Soft4Boost Image Converter 6.5.92020-09-06 Soft4Boost Image Converter 6.5.9 (0)
  A Soft4Boost Image Converter egy képek szerkesztésére és azok konvertálására alkalmas szoftver. Ez a remek program számos különleges […]
 • Convert PDF to Image 10.102016-02-21 Convert PDF to Image 10.10 (0)
  A Convert PDF to Image nevű program egy speciális konvertáló amivel PDF ből akár JPEG formátumot tudsz gyártani néhány lépésben. […]
 • ReaConverter Lite 7.6632021-07-29 ReaConverter Lite 7.663 (0)
  A ReaConverter Lite egy kis méretű könnyen kezelhető képszerkesztő program, ami azok közvetlen konvertálásában tud segítséget […]
 • FreeVimager 9.9.182021-06-09 FreeVimager 9.9.18 (0)
   A FreeVimager nem csak egy szokványos képszerkesztő alkalmazás, tudásban meglepően sok mindennel meg tud minket lepni, a kötegelt […]