PDF-XChange Editor 5.5 Build 316.1

A PDF-XChange Editor egy professzionális PDF mindenes segédalkalmazás, amivel azokat nem csak meg lehet jeleníteni, hanem igény esetén szerkeszteni is lehet. Rengeteg speciális funkcióval el van látva, ráadásul Magyar nyelven is tud.

A címben szereplő alkalmazás szinte mindent tud ami PDF dokumentumok kezelése esetén fel tud merülni. Legyen szó szerkesztésről, vagy csak egyszerűen azok megtekintéséről, profin teszi ezt lehetővé. Az PDF-XChange Editor emellett Magyar nyelven is futtatható.

A PDF-XChange Editor letöltése után a telepítés során az alapvető információk megadásával azonnal elindul be is tallózható a számára a kérdéses dokumentum.

Azt szükség esetén egyszerűen meg lehet tekinteni, de ha annak a tartalmát módosítani szeretnéd, azt is megteheted, mivel ehhez rengeteg manipulációs lehetőséget szolgáltat.

A PDF-XChange Editor alkalmas hogy a korábban vele megnyitott PDF dokumentumhoz további text szöveges tartalmat hozzáfűzz, képek is felhasználhatóak. Lehetőség van még vele szabadon választott szövegdobozokat létrehozni, forgatható, nagyítható, űrlapokat választhatsz, megjegyzések fűzhetőek hozzá. Természetesen a meglévő tartalom is módosítható. A PDF-XChange Editor felépítésben az áttekinthetőségre koncentrál, így azok számára sem jelent problémát a használata akik elsőként futtatnak hasonló jellegű programot. A funkciók könnyen kiválaszthatóak, minimális erőforrás igénnyel rendelkezik.

A szoftver ingyenesen vízjelet helyez el a szerkesztett PDF dokumentumon, illetve értesítő üzenetet jelenít meg arról, hogy meg is vásárolható.

Ha PDF dokumentumot szeretnél konvertálni, arra használhatod a PDF Shaper nevű programot. Ha pedig a szóban forgó dokumentumot képpé szeretnéd alakítani, arra választhatod a PDFtoJPG megoldását.

A PDF-XChange Editor egy multifunkciós PDF kezelő alkalmazás, amivel a dokumentumaidat nem csak megtekintheted, hanem akár szerkesztheted is. Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik. Ingyenesen funkciókorlátozással érhető el. Természetesen otthoni felhasználásra bőségesen elég amit tud.

PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDF-XChange Editor
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
43,50 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF-XChange Viewer 2.5 Build 318.12016-10-04 PDF-XChange Viewer 2.5 Build 318.1 (0)
  A PDF-XChange Viewer egy PDF dokumentumok megnyitására, megtekintésükre és az azokon történő alapvető szerkesztésükre alkalmas […]
 • Master PDF Editor 4.0.602017-02-24 Master PDF Editor 4.0.60 (0)
  A Master PDF Editor egy professzionális számos különleges funkciót biztosító PDF fájlok létrehozására, az azok szerkesztésére, […]
 • PDF-XChange Viewer Portable 2.5 Build 318.12016-10-04 PDF-XChange Viewer Portable 2.5 Build 318.1 (0)
  A PDF-XChange Viewer Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő PDF olvasó program. A szoftver segítségével a megnyitott fájlokon […]
 • Foxit Reader 8.3.2.250132017-08-27 Foxit Reader 8.3.2.25013 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • SumatraPDF 3.1.22016-08-15 SumatraPDF 3.1.2 (0)
  A SumatraPDF segítségével a szóban forgó formátummal rendelkező dokumentumokat tudjuk megnyitni. Nem csak hogy ingyenesen […]