PDF-XChange Editor 5.5 Build 316.1

A PDF-XChange Editor egy professzionális PDF mindenes segédalkalmazás, amivel azokat nem csak meg lehet jeleníteni, hanem igény esetén szerkeszteni is lehet. Rengeteg speciális funkcióval el van látva, ráadásul Magyar nyelven is tud.

A címben szereplő alkalmazás szinte mindent tud ami PDF dokumentumok kezelése esetén fel tud merülni. Legyen szó szerkesztésről, vagy csak egyszerűen azok megtekintéséről, profin teszi ezt lehetővé. Az PDF-XChange Editor emellett Magyar nyelven is futtatható.

A PDF-XChange Editor letöltése után a telepítés során az alapvető információk megadásával azonnal elindul be is tallózható a számára a kérdéses dokumentum.

Azt szükség esetén egyszerűen meg lehet tekinteni, de ha annak a tartalmát módosítani szeretnéd, azt is megteheted, mivel ehhez rengeteg manipulációs lehetőséget szolgáltat.

A PDF-XChange Editor alkalmas hogy a korábban vele megnyitott PDF dokumentumhoz további text szöveges tartalmat hozzáfűzz, képek is felhasználhatóak. Lehetőség van még vele szabadon választott szövegdobozokat létrehozni, forgatható, nagyítható, űrlapokat választhatsz, megjegyzések fűzhetőek hozzá. Természetesen a meglévő tartalom is módosítható. A PDF-XChange Editor felépítésben az áttekinthetőségre koncentrál, így azok számára sem jelent problémát a használata akik elsőként futtatnak hasonló jellegű programot. A funkciók könnyen kiválaszthatóak, minimális erőforrás igénnyel rendelkezik.

A szoftver ingyenesen vízjelet helyez el a szerkesztett PDF dokumentumon, illetve értesítő üzenetet jelenít meg arról, hogy meg is vásárolható.

Ha PDF dokumentumot szeretnél konvertálni, arra használhatod a PDF Shaper nevű programot. Ha pedig a szóban forgó dokumentumot képpé szeretnéd alakítani, arra választhatod a PDFtoJPG megoldását.

A PDF-XChange Editor egy multifunkciós PDF kezelő alkalmazás, amivel a dokumentumaidat nem csak megtekintheted, hanem akár szerkesztheted is. Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik. Ingyenesen funkciókorlátozással érhető el. Természetesen otthoni felhasználásra bőségesen elég amit tud.

PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDF-XChange Editor
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
43,50 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Foxit PDF Editor 11.2.02021-11-16 Foxit PDF Editor 11.2.0 (0)
  A Foxit PDF Editor PDF tartalmak szerkesztésére használható alkalmazás ami rengeteg népszerű funkcióval rendelkezik. A PDF szerkesztő […]
 • PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.02021-09-26 PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.0 (0)
  A PDF Reader - View, Edit, Share nevű programmal PDF fájlokat tudsz megtekinteni, szerkeszteni, majd egy feladaton belül megosztani […]
 • Icecream PDF Editor 2.522021-09-08 Icecream PDF Editor 2.52 (0)
  Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF kezelő, szerkesztő program, amivel a leginkább fontosnak számító feladatokat lehet elvégezni. […]
 • PDF-Tools 7.0.324.12020-11-20 PDF-Tools 7.0.324.1 (0)
  A PDF-Tools egy rendkívül megbízható több hasznos funkciót is tartalmazó PDF kezelő alkalmazás, amivel professzionális szinten tudsz […]
 • Soda PDF Free 12.0.36.20832020-10-03 Soda PDF Free 12.0.36.2083 (0)
  A Soda PDF Free nevű irodai szoftverben általánosságban minden olyan funkció felfedezhető amiket használni szoktunk PDF fájloknál. A […]