Master PDF Editor 4.0.60

A Master PDF Editor egy professzionális számos különleges funkciót biztosító PDF fájlok létrehozására, az azok szerkesztésére, megtekintésükre alkalmas szoftver. Az alkalmazással akár feliratozni, konvertálni is lehet. Szükség esetén PDF rajzoló funkciót is biztosít. Magyar nyelvi támogatással. PDF, XPS formátumokat támogat.

Kifejezetten PDF dokumentumok kezelésére alkalmas szoftver a Master PDF Editor, az alkalmazással azokat szerkesztheted, vagy meg tudod tekinteni. Opcionálisan akár teljesen új dokumentumokat is létre tudsz hozni.

A Master PDF Editor letöltése és a telepítése után, az alkalmazás beállításainál meg lehet változtatni az alapértelmezett nyelvet, szerencsére Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. A szoftver kezelőfelülete áttekinthető, egyben biztosít minden olyan funkciót, amit elvárhatunk egy ilyen jellegű programtól.

A Master PDF Editor PDF szerkesztővel alapvetően arra is felhasználható, hogy egy adott PDF fájlt meg lehessen nyitni, de az erőssége mégsem ebben rejlik, hanem az igazán széleskörű szerkesztési lehetőségekben.

A szoftverrel, szükség esetén teljesen új dokumentumokat lehet létrehozni, itt felhasználható szöveges tartalom, illetve kép. Szerkesztéskor Master PDF Editor irodai szoftverrel vízjelezhetsz, feliratozhatsz, itt felfedezhető egy különleges funkció, ami a hasonló feladatra tervezett alkalmazásoknál nem fedezhető fel, rajz eszközöket is rendelkezésre bocsájt. Objektumokat, illetve számos más különleges alakzatokat is felhasználhatsz.

A Master PDF Editor PDF, XPS formátumokat tud kezelni. Ingyenes használat esetén néhány funkciója nem érhető el.

PDF kezelő funkcióval rendelkezik még a PDFCreator, illetve a PDF24 Creator. Mindkét alternatíva ingyenes, ideális választás, hogy komolyabb szakértelem hiányában tudj létrehozni PDF fájlokat.

A Master PDF Editor nevű alkalmazással PDF fájlokat tekinthetsz meg, szerkesztheted azokat, Szinte az összes módosítási lehetőséget biztosítja amit ma egy modern PDF kezelő programtól el lehet várni. Magyar nyelven is futtatható. Mivel rengeteg funkciót biztosít, mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik a korábban említett feladatkörre keresnek célprogramot.

Master PDF Editor

Master PDF Editor összefoglaló:

 • PDF kezelő program
 • PDF fájlok megtekintéséhez
 • szerkesztő funkció
 • feliratozás
 • rajzolási lehetőség
 • képek objektumok felhasználásának a lehetősége
 • billentyűkombinációs vezérlési lehetőség
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://code-industry.net/masterpdfeditor/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Master PDF Editor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDFreactor 11.3.12021-08-11 PDFreactor 11.3.1 (0)
  A PDFreactor egy professzionális PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. Az alkalmazással PDF fájlokat nyithatsz meg, megtekintheted […]
 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]
 • Bullzip PDF Studio 1.1.0.1882021-12-04 Bullzip PDF Studio 1.1.0.188 (0)
  A Bullzip PDF Studio PDF dokumentumok megtekintéséhez, illetve az azok szerkesztéséhez választható. A szoftverrel PDF dokumentumok […]
 • PDFCreator 4.4.12021-12-02 PDFCreator 4.4.1 (3)
  A PDFCreator PDF dokumentum készítő alkalmazás amivel komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre a szóban forgó formátummal bíró […]
 • Foxit PDF Editor 11.2.02021-11-16 Foxit PDF Editor 11.2.0 (0)
  A Foxit PDF Editor PDF tartalmak szerkesztésére használható alkalmazás ami rengeteg népszerű funkcióval rendelkezik. A PDF szerkesztő […]