My Family Tree 8.8.4.0

A My Family Tree nevű programmal professzionális szinten készíthetsz egy családfa térképet, ahol a szükséges beállítási lehetőségek maradéktalanul elérhetőek. A Free alkalmazással az ezen jellegű projektet el lehet menteni, értelemszerűen később bármikor szerkeszthető. Ahhoz több médiafájl típus is hozzáadható, képek, videók, leírások. Dizájnos, interaktív kinézettel. Skinezhető kezelőfelülettel.

Akik családfa kutatásra adták a fejüket, meg szeretnék keresni az összes rokonságukat, esetleg azt egy látványos, jól áttekinthető családfa térképen szeretnék elhelyezni, itt egy ingyenes szoftver ehhez, ami igen népszerű. A My Family Tree minden fontosabb funkciót biztosít.

A My Family Tree letöltése után a szoftver néhány lépésből álló telepítése után az első futtatásakor egy projektet kell létrehozni, itt meg kell adni a nevedet. Ha már korábban használtad a szoftvert, nagy valószínűséggel létrehoztál egy ilyen jellegű összeállítást azt azonnal meg tudod vele nyitni. Tovább szerkeszthető.

Az alkalmazás a szolgáltatásait azzal teszi teljesebbé, hogy a családfa összeállításhoz képeket, videókat, leírás jellegű emlék jegyzeteket is hozzá lehet adni, születési dátum, kor adatokat is hozzáadhatsz. Megadható a közvetlen leszármazottság. A hivatalos oldalról Nyelvi fájlok is beszerezhetőek hozzá, a telepítése után a beállításoknál megváltoztatható az ezen jellegű tulajdonságok. Ha a konfigurációról ejtettünk néhány szót, a My Family Tree megjelenésben is igen professzionálisan szabható testre. Több dizájnos, jól megtervezett téma között válogathatsz.

My Family Tree Térkép támogatás:

A My Family Tree megoldásával a nevezetesebb eseményekhez, családtagokhoz térkép szolgáltatást is használhatsz, ezzel a lehetőségével a lehető legtöbbet hozhatod ki belőle. A szoftver a biztonságról is gondoskodik, mivel bizalmas jellegű információkat is tartalmazhat, erős titkosítási metódussal védi meg az illetéktelen adatlopást.

Az elkészített családfa térképet interaktívan grafikusan tudja ábrázolni. Rendkívül hasznos, jelenleg az egyik legnépszerűbb alkalmazás az adott területen az ingyenes változatok között.

A My Family Tree egy ingyenes, akár grafikus megjelenés szerint használható professzionális családfa térkép tervező program, aminek a szolgáltatásait tekintve kiemelkedik a hasonló feladatokra készített szoftverektől. A felületét skinezni lehet. A kategóriájában az egyik legjobb családfa tervező így mindenképp érdemes figyelemmel kísérni a fejlesztését. 

My Family Tree Összefoglaló:

 • Családfa térkép készítő program
 • menthető projekt
 • grafikus ábrázolás
 • multimédiás tartalmak is hozzáfűzhetőek
 • skinezhető
 • térkép szolgáltatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
My Family Tree
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Calculor 1.92019-05-22 Calculor 1.9 (0)
  A Calculor egy igen pici mérettel, egyben erőforrás igénnyel rendelkező számológép Windows rendszerre. A programmal a legalapvetőbb […]
 • Wise Reminder 1.31.862018-12-17 Wise Reminder 1.31.86 (0)
  A Wise Reminder egy nagyon egyszerűen használható Magyar nyelvű határidő napló program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően a […]
 • Balabolka 2.15.0.7042019-06-22 Balabolka 2.15.0.704 (4)
  A Balabolka egy szöveges tartalmak audió állománnyá átalakítására képes szoftver. Szövegfelolvasó funkciójával akadály mentesítheted […]
 • RemindMe 2.4.172019-06-09 RemindMe 2.4.17 (0)
  A RemindMe egy ingyenes határidőnapló program, amivel adaptív módon tudod az aktuális teendőidet rendszerezni. A szoftver a szükséges […]
 • Free QR Creator 1.12016-11-25 Free QR Creator 1.1 (0)
  A Free QR Creator segítségével komolyabb szakértelem hiányában is tudsz QR kódokat készíteni, majd azt több ma elterjedt […]