Blog

My Family Tree: Ingyenes családfa tervező alkalmazás

Azoknak lehet hasznos ez a remek szoftver akik családfa kutatással foglalkoznak, azt a számítógépükön szeretnék létrehozni, azt rendszerezve eltárolva azonnal elérhető formában használni. Profi eszköz aminek a lehetőségeire kitérve rengeteg olyan beállítás, illetve rendszerezés fedezhető fel amik szükségesek ehhez. Nem más mint a My Family Tree.

Hatalmas rendszerezési lehetőségeket biztosít ez a remek szoftver amivel családfa kutatással foglalkozók kapják meg azokat az eszközöket amikre szükség van, az azok eltárolásához, illetve a grafikus rendszerezéséhez. A szoftver neveket, illetve egyéb fontos adatok felhasználását is lehetővé teszi ahol igazán áttekinthető, modern felületen lehet szinte bármennyi tartalmat létrehozni.

A My Family Tree egy korábban létrehozott családfa projekt megtekintésére, szerkesztésére is használható. Skinezhető a felhasználói felülete, megváltoztatható a betűk mérete, rendszerezése, az egyes tartalmak megjelenítése azzal egy kiválóan navigálható szoftvert lehet használni.

A szoftverről csak előnyös tulajdonságok mondhatóak el így egy programmal maradéktalanul megkapjuk az összes kiegészítőt amik fontosak. Korábban létrehozott családfákhoz is használható, illetve sajátot állíthatunk össze. A program innen tölthető le.

My Family Tree – családfa tervező alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
My Family Tree: Ingyenes családfa tervező alkalmazás
Szerző
Leírás
Ingyenesen használható családfa tervező szoftver a My Family Tree, amit saját projektekhez is fel lehet használnunk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá