Blog

Lemezterület felszabadítása a Wise Disk Cleaner Karbantartó szoftverrel

Egy pompás karbantartó szoftver amivel a már fölösleges fájlokat lehet a merevlemezről biztonságos törlési módszerrel eltávolítani, lemezterület felszabadításához is nagyszerű a Wise Disk Cleaner. Parancssoros mód szolgáltatással is futtatható ütemezett karbantartási feladatokhoz. A szoftver egy intelligens algoritmussal töredezettség mentesíteni is tudja a meghajtókat.

Windows használati szokások alapján is futtatható karbantartó szoftver, ütemezetten tudjuk a számítógépen található már mellőzhető fájlokat megkeresni, illetve azokat törölni.

A Windows, illetve az installált szoftverek munkafolyamat előzményeinek a törlésével akár helyfelszabadítási feladatokhoz is hatékony. A fölösleges feladat előzmények eltárolása esetén lassabbá válhat a PC, Illetve hibák tapasztalhatóak. A Wise Disk Cleaner a lemezkarbantartás esetén felkutathatja a hasztalan fájlokat, egy profil alapján elérhető konfigurációval futtatható amivel akár az elavult Windows telepítők, a hibanaplók, gyorsítótárak, a miniatűrök, érvénytelen parancsikonok távolíthatóak el, illetve a lomtárat is ki tudja üríteni.

Lemezterület felszabadítása a karbantartó szoftverrel

Egy összetevőkhöz készített listán jeleníti meg azokat a tartalmakat amiknek a törlésével akár lemezterületet lehet felszabadítani. Törölhetjük a háttérképeket, súgó fájlokat, IMEI fájlokat. Akár külső adathordozókhoz, illetve Partíciókhoz is futtathatjuk amivel fájlkiterjesztés alapján lehet konfigurálni, hogy mely fájlokat szeretnénk megkeresni, illetve törölni.

Optimalizálhatjuk a számítógép teljesítményét az ingyenes lemezkarbantartó programmal, ami akár időzve futtatható, lemezterület felszabadítási feladatokhoz is hatékony. A Wise Disk Cleaner Installálható, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

Wise Disk Cleaner – Karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Lemezterület felszabadítása a Wise Disk Cleaner Karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
A böngészők, illetve az operációs rendszer feladat előzményeinek az eltávolításához hatékony szoftver a Wise Disk Cleaner amivel akár lemezterület is felszabadítható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá