Képkezelők

IconsExtract 1.47

Az IconsExtract nevű szoftverrel egy különleges képkezelési feladatot lehet végrehajtani, a gépeden található ikonokat, egérkurzorokat lehet felkutatni, kinyeri, majd ha szükséges elmenteni. Az alábbi Free alkalmazást nagyon egyszerű használni, még telepíteni sem kell, Portable verzió. EXE, DLL, OCX, CPL fájlkiterjesztéseket támogat.

Ezzel az ingyenes alkalmazással könnyedén, egyszerűen tudsz a gépeden található EXE, DLL, OCX, CPL kimenetekből ikonokat, egérkurzorokat kinyerni, majd azt a szokványos kimenetben elmenteni. Az IconsExtract nevű alkalmazás nem igényel telepítést.

Az IconsExtract letöltése után egy tömörített fájlt kapsz, ezt csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd az alkalmazás azonnal indítható. Mivel Portable változat, több előnyös jellemzővel is bír. Nem csak hogy nem szemeteli a merevlemezt, több gépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról.

Az IconsExtract használata nagyon egyszerű. A szoftver indítása után csak meg kell a számára adni, hogy hol keressen ikonokat, illetve egérkurzor fájlokat. Az elérési útvonal szinte bármi lehet, adott mappa, telepítő fájl, korábban installált szoftverek mappája. Ha megadtad hol keressen, ezt követően kilistázza a rendelkezésre álló ikon készletet, majd ha szükséges több módszerrel el is menthető.

Az IconsExtract támogatja, hogy azt a vágólapra másold, vagy hagyományos fájl formájában menthesd, így adott felhasználási területtől függően minden felhasználó optimális lehetőségeket vehet igénybe.

A szoftver a feladat egyszerűbb végrehajtásához egy beépített nézőke funkciót is biztosít, billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető.

Ha ikon kezelési feladatokról van szó, az IconsExtract nevű alkalmazással összehasonlítva hasonló funkciókat támogat még az Icon Explorer, illetve a Quick Any2Ico. Mindkét alkalmazás teljesen ingyenesen áll rendelkezésre, amellett hogy az azonnali eredmények biztosítására koncentrál. Az Alternate Pic View Portable ettől már merőben több opciót biztosít, egy profi képszerkesztő szoftver.

Az IconsExtract nevű alkalmazással ikonokat, egérkurzorokat tudsz kinyerni szinte bárhonnan majd azt elmenteni több népszerűbb formátumban. Nem kell telepíteni, ingyenes változat.

Kapcsolódó:

Ha ikonok, egérkurzorok kinyerése, akkor IconsExtract…

IconsExtract Összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • Ikon kinyerő funkció
 • Egérkurzorok kinyerésére
 • nem kell telepíteni
 • könnyen használható
 • kereső funkció
 • a talált fájlokat több módszer szerint is ki tudja listázni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IconsExtract
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icon Explorer 4.3.22019-02-22 Icon Explorer 4.3.2 (0)
  Az Icon Explorer egy különleges fájl, képkezelő alkalmazás, amivel a számítógépeden található tartalmakból tudsz ikonokat kinyerni. […]
 • Icons From File 5.1.02017-08-09 Icons From File 5.1.0 (0)
  Az Icons From File egy különleges képkezelő program, amivel ikonokat tudsz kinyerni akár a telepített szoftvereidből. Az alábbi Free […]
 • Nirlauncher 1.30.122024-06-14 Nirlauncher 1.30.12 (0)
  A Nirlauncher egy telepítést nem igénylő számos hasznos Toolst tartalmazó programcsomag. A fontosabb lehetőségeit tekintve tartalmaz […]
 • Chasys Draw IES 5.31.012024-06-10 Chasys Draw IES 5.31.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • UninstallView 1.512024-05-30 UninstallView 1.51 (0)
  Az UninstallView egy modern, egyben rugalmasan használható programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazással ( Ingyenes ) […]

Szólj hozzá