Képkezelők

Quick Any2Ico 2.2.2.0

A Quick Any2Ico egy speciális képkezelő program, amivel ikonokat nyerhetsz ki a korábban telepített programjaidból. Nem igényel telepítést, nagyon egyszerű használni. A végeredményt PNG, vagy ICO formátumban tudja elmenteni. Free alkalmazás.

Az alábbi képkezelő program azok számára lehet hasznos akik ikonokat szeretnének kinyerni korábban telepített alkalmazásokból, szempont az egyszerű használhatóság. A Quick Any2Ico nem igényel telepítést, hordozható szoftver formájában áll rendelkezésre bárki számára.

A Quick Any2Ico letöltése után a program azonnal elindítható, mivel „Portable” változat. Ebből adódóan több gépen is futtatható akár egy cserélhető adathordozóról.

Az alkalmazás kezelőfelülete egyszerűen navigálható, mellőz minden fölösleges elemet, így kezdők számára sem jelent problémát a rendeltetésszerű használata.

A hasonló programokkal összehasonlítva nem biztosít annyi lehetőséget, de ezt a negatívumot teljes mértékben ellensúlyozza az a tény, hogy a szolgáltatásait teljesen ingyenesen biztosítja.

A használata során csak annyit kell tenni, hogy a program kezelőfelületén betallózod a számára azt az elérési útvonalat ahol az alkalmazás található. Ezt követően a Quick Any2Ico megjeleníti azokat az ikonokat amit tartalmaz, előre kiválaszthatod azt amire szükséged van.

A Quick Any2Ico alapvetően PNG, illetve ICO formátumban tud menteni. Külön a beállításoknál konfigurálható, hogy a végeredményt hová mentse el, illetve hogy milyen méretre tartasz igényt.

Ezektől az alapvető lehetőségektől eltekintve további beállításra nincs szükség.

Saját ikonok készítésére használhatod még az IcoFX, vagy a IconCool Editor nevű programot, ami rengeteg speciális funkciót biztosít, hogy igazán egyedi ikon készletet tudj létrehozni.

A Quick Any2Ico egy igazán egyszerűen használható ikon kinyerő program, aminek az a különlegessége, hogy nem igényel installálást, kis méretű, az azonnali eredmények biztosítására koncentrál. Menteni PNG, vagy ICO formátumban tud. Minimális beállítást igényel. Mindenképp érdemes kipróbálni azoknak a számítógép tulajdonosoknak akik a szóban forgó feladatkörre keresnek célalkalmazást.

Quick Any2Ico

Quick Any2Ico összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • Ikon kinyerő funkció
 • nem igényel installálást
 • nem kell konfigurálni
 • egyszerű a használata
 • Menteni ICO, vagy PNG formátumban tud
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.carifred.com/quick_any2ico/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Quick Any2Ico
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Quick Clipboard Editor 2.2.3.12024-07-14 Quick Clipboard Editor 2.2.3.1 (0)
  A Quick Clipboard Editor tapasztalt számítógép tudással rendelkező felhasználók számára hatékony amivel a Windows rendszer vágólap […]
 • Snipaste 2.9.22024-07-03 Snipaste 2.9.2 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]
 • FireAlpaca 2.11.262024-06-28 FireAlpaca 2.11.26 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • jAlbum 352024-06-27 jAlbum 35 (0)
  A jAlbum nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy online fotóalbumokat hozzunk létre a számítógépünkön tárolt fotók, illetve videók […]
 • HoneyView Portable 5.5.3.62732024-06-21 HoneyView Portable 5.5.3.6273 (0)
  A HoneyView Portable egy rendkívül hasznos képnézegető és alapvető szerkesztési opciókat tartalmazó program. Ennek a Free […]

Szólj hozzá