Icon Maker 1.4

Az Icon Maker egy nagyon egyszerűen használható képszerkesztő program, amivel ikonokat készíthetsz képekből. Ez a képkezelő nem igényel telepítést, Portable változatként próbálható ki. Az alábbi Free alkalmazás PNG, BMP, GIF, JPG, JPEG, ICO képformátumokat támogat.

Azoknak a felhasználóknak lehet hasznos az alábbi képszerkesztő alkalmazás akik saját ikonokat szeretnének létrehozni, de szempont, hogy a kiválasztandó képszerkesztő programot egyszerűen lehessen használni. Ilyen az Icon Maker. A szoftver különlegessége, hogy nem kell telepíteni, Portable módon futtatható.

Az Icon Maker letöltése után egy ZIP fájlban található, ezt csak ki kell bontani egy szabad helyre, ezt követően el kell indítani.

A szoftver funkcióit tekintve néhány egyszerű lépésben tudsz képek felhasználásával ikonokat készíteni, itt PNG, BMP, GIF, JPG, JPEG, ICO képformátumokat lehet a számára megadni, a felhasználandó fotót egyszerűen a felületére kell húzni, vagy a szoftver beépített fájlkezelő szolgáltatásával is be lehet tallózni.

Az Icon Maker előnyének tekinthető, hogy az alkalmazás szinte semmilyen beállítást nem igényel, a legalapvetőbb opciókat biztosítja annak az érdekében, hogy eredményeket biztosítson.

Az Icon Maker néhány alapvető funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal is el tudod érni, amivel tovább egyszerűsíthető a használata.

Igaz funkcionálisan koránt sem fedezhető fel benne annyi extra funkció az Icon Maker-ben mint egy nevesebb ikon készítő alkalmazásban, de ez nem okoz problémát azok számára akik kizárólag a korábban említett feladatokat szerették volna elvégezni.

Az Icon Maker használata előtt ha szükséges javasolt szerkeszteni a képet, majd azt át is kell méretezni azt csak ebben az esetben tudja megnyitni. A fotó megadása után a „Save Icon…” paranccsal menthető el a végeredmény. Ezt ICO formátumban tudja megtenni.

Ha ettől sokkal több funkcióra tartanál igényt, az Icon Maker helyett használhatod az Icons From File nevű alkalmazást, vele ikonokat tudsz kinyerni. Az M-Icon Editor segítségével újakat tudsz készíteni rajzolással. Talán az egyik legprofibb szerkesztő program a feladatra az Chasys Draw IES vele egérkurzorokat is tudsz tervezni.

Az Icon Maker nevű ingyenes alkalmazással ikonokat tudsz készíteni képekből. A szoftver PNG, BMP, GIF, JPG, JPEG formátumokat támogat, a konvertálás után a végeredményt ICO formátumban menti el. Nem kell telepíteni.

Icon Maker

Icon Maker összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • ikon készítő funkció
 • PNG, BMP, GIF, JPG, JPEG formátumokat támogat
 • ICO kimenetbe ment
 • Könnyen használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Inedo/iconmaker


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Icon Maker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chasys Draw IES 5.09.012021-10-29 Chasys Draw IES 5.09.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • 4K Slideshow Maker 2.0.1.10552021-10-29 4K Slideshow Maker 2.0.1.1055 (0)
  A 4K Slideshow Maker egy korszerű, komoly támogatottsággal rendelkező diavetítés készítő szoftver amivel rengeteg fájl formátumból […]
 • 4K Slideshow Maker Portable 2.0.1.10552021-10-29 4K Slideshow Maker Portable 2.0.1.1055 (0)
  A 4K Slideshow Maker Portable egy telepítés nélkül használható effekt támogatással rendelkező képszerkesztő szoftver ami diavetítések […]
 • IceCream Slideshow Maker 4.0.62021-05-21 IceCream Slideshow Maker 4.0.6 (1)
  Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos […]
 • Icon Craft 4.692020-10-20 Icon Craft 4.69 (0)
  Az Icon Craft egy ikonokhoz, illetve egérkurzorok létrehozására használható alkalmazás amivel olyan fájl készíthető amilyen nekünk a […]