Képkezelők

Icons From File 5.1.0

Az Icons From File egy különleges képkezelő program, amivel ikonokat tudsz kinyerni akár a telepített szoftvereidből. Az alábbi Free alkalmazás használata nagyon egyszerű, több népszerűbb formátumot is támogat mint mentési formátum, legyen az ICO, PNG, JPEG, GIF.

Egy különleges képkezelési feladatokat ellátni képes segédszoftver, képszerkesztő Tools az Icons From File. A szoftverrel néhány egyszerű lépés követése mellett tudsz ikonokat kinyerni szinte bármilyen korábban kiválasztott forrásból. Szerencsére a szoftver teljesen ingyenesen használható.

Az Icons From File letöltése után a program néhány kattintást igénylő telepítését követően a szoftver azonnal használható, egy minimalista, de egyben modern kezelőfelületen végezheted el azokat a feladatokat amire kitalálták.

Az Icons From File első indítását követően, csak annyit kell tenni, hogy betallózod a számára azt a mappát ahol az az alkalmazás, vagy bármilyen .exe, dll, ocx kiterjesztéssel bíró fájl található, amiből ikonokat szeretnél kinyerni.

Ezt követően a szoftver pillanatok alatt ki tudja listázni az összes az adott fájlhoz tartozó ikon készletet, neked már más dolgod nincs is csak kiválasztani azt az ikont amit el akarsz menteni. Természetesen ha szükséges az összes kiválasztható.

Az Icons From File alapvetően képformátumokban tud menteni, szerencsére a formátum támogatottsági listája bőséges kínálattal rendelkezik. Legyen az ICO, PNG, JPEG, GIF. A tényleges feladat végrehajtása előtt, vagyis az ikon kinyerésekor választhatod azt ki.

A szoftver gyakorlatilag szinte semmilyen speciális beállítást nem igényel, minimális erőforrás igénnyel rendelkezik. Az extrájaként azt ki is lehet nyomtani. Az Icons From File az egyik legegyszerűbben használható képszerkesztő a korábban említett feladat elvégzéséhez.

Alternatív megfelelőjeként választhatod a Quick Any2Ico, illetve a telepítést nem igénylő Alternate Pic View Portable nevű alkalmazást. Mindkét szoftver teljesen ingyenesen használható.

Az Icons From File egy ingyenes, csekély erőforrás igénnyel bíró speciális képkezelő alkalmazás, amivel .exe, dll, ocx fájlokból tudsz ikonokat kinyerni. Menteni ICO, PNG, JPEG, GIF kimenetbe tud.

Icons From File

Icons From File összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • ikonok kinyeréséhez
 • nem igényel beállítást
 • több népszerűbb formátumban tud menteni
 • kinyomtatható a végeredmény
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.vlsoftware.net/icons-from-file/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Icons From File
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icon Explorer 4.3.22019-02-22 Icon Explorer 4.3.2 (0)
  Az Icon Explorer egy különleges fájl, képkezelő alkalmazás, amivel a számítógépeden található tartalmakból tudsz ikonokat kinyerni. […]
 • IconsExtract 1.472018-01-03 IconsExtract 1.47 (0)
  Az IconsExtract nevű szoftverrel egy különleges képkezelési feladatot lehet végrehajtani, a gépeden található ikonokat, […]
 • WizFile 3.102024-05-21 WizFile 3.10 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]
 • WizFile Portable 3.102024-05-21 WizFile Portable 3.10 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]
 • UltraFileSearch Lite Portable 6.8.12024-05-20 UltraFileSearch Lite Portable 6.8.1 (0)
  Az UltraFileSearch Lite Portable nevű fájlkezelő programmal rendkívül csekély erőforrás mellett tudsz a gépeden fájlokat keresni, […]

Szólj hozzá