Hosts File Editor – Host fájl szerkesztő szülői felügyeleti szolgáltatásokkal profiknak…

Ha egy egyszerűen használható Host fájl szerkesztő alkalmazást keresel, itt egy ingyenes, telepítést sem igénylő szoftver a Hosts File Editor. A program szülői felügyeleti szolgáltatást is biztosít azoknak akik erre tartanának igényt.

Host fájl szerkesztő alkalmazásokból ma már egyre több ígéretes program érhető el, amik között több olyanok is beszerezhetőek, amik valóban profinak tekinthető. Ilyen a Hosts File Editor, ezt a szoftvert még telepíteni sem kell, mivel Portable változat.

A Hosts File Editor nevű alkalmazással kényelmesen tudod megnyitni a Windows Host fájl funkcióját, azt több módszerrel is szerkeszteni, lehet, speciális blokkolási opciókat vehetsz igénybe. Mivel az ilyen jellegű módosítások nem hozzáértő kezekben rendellenes működést eredményezhet, vele azt alapállapotba tudod tenni.

A Hosts File Editor külön menüpontonként támogatja, hogy Windows 7, Windows 8, Windows 10 rendszerek esetén ezt meg tudd valósítani.

Nem kifejezetten szülői felügyeleti szolgáltatásnak tekinthető, de erre is felhasználható a szoftver néhány népszerűbb oldal blokkolása esetén. Támogatja a Facebook, YouTube, Twitter oldalakat, is, ha egy Webtartalom nem fedezhető fel a támogatottsági listáján azt manuálisan lehet hozzá adni. Windows 10 rendszeren is futtatható.

Ha ki szeretnéd próbálni, a szoftver innen érhető el.

Az alábbi alkalmazás egy igen hatékony, rugalmas lehetőségeket biztosító Host fájl szerkesztő, amivel biztonsági mentéseket készíthetsz, adott tartalmakat blokkolhatsz, vagy akár alaphelyzetbe tehető a Windows ezen jellegű szolgáltatása. Nem kell telepíteni. Ingyenes kiadás.

Hosts File Editor – Profi ingyenes Host fájl szerkesztő…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hosts File Editor – Host fájl szerkesztő szülői felügyeleti szolgáltatásokkal profiknak…
Szerző
Leírás
Ha egy egyszerűen használható Host fájl szerkesztő alkalmazást keresel, itt egy ingyenes, telepítést sem igénylő szoftver a Hosts File Editor. A program szülői felügyeleti szolgáltatást is biztosít azoknak akik erre tartanának igényt.

Kapcsolódó szoftverek

 • Ingyenes Host fájl szerkesztő: BlueLife Hosts Editor2017-11-13 Ingyenes Host fájl szerkesztő: BlueLife Hosts Editor (0)
  Egy teljesen ingyenesen kipróbálható speciális Windows konfiguráló, szerkesztő program a BlueLife Hosts Editor. A szoftverrel a […]
 • HDGraph 1.5.1.02015-12-17 HDGraph 1.5.1.0 (0)
  A HDGraph grafikus formában tájékozódhatsz arról hogy a merevlemezeden melyik program vagy fájl foglalja a legtöbb helyet. Így annak […]
 • Készíts képből PDF fájlt vagy akár fordítva a Best PDF Tools nevű programmal2020-02-14 Készíts képből PDF fájlt vagy akár fordítva a Best PDF Tools nevű programmal (0)
  Többek között képekből PDF fájlt lehet készíteni ezzel az irodai alkalmazással ami remek eszköz ha egy komolyabb támogatottsággal […]
 • Skype használata2014-11-11 Skype használata (0)
  Az egyik legismertebb és legnagyobb körben használt videotelefonálásra, szöveges üzenetek küldésére alkalmas szoftver. Skype […]
 • Music Editor Free 10.2.12015-02-12 Music Editor Free 10.2.1 (0)
  A Music Editor Free egy teljes körű szolgáltatást biztosító hangszerkesztő program ami hangfelvevőt, CD írót, és számos már előre […]