Hosts File Editor – Host fájl szerkesztő szülői felügyeleti szolgáltatásokkal profiknak…

Ha egy egyszerűen használható Host fájl szerkesztő alkalmazást keresel, itt egy ingyenes, telepítést sem igénylő szoftver a Hosts File Editor. A program szülői felügyeleti szolgáltatást is biztosít azoknak akik erre tartanának igényt.

Host fájl szerkesztő alkalmazásokból ma már egyre több ígéretes program érhető el, amik között több olyanok is beszerezhetőek, amik valóban profinak tekinthető. Ilyen a Hosts File Editor, ezt a szoftvert még telepíteni sem kell, mivel Portable változat.

A Hosts File Editor nevű alkalmazással kényelmesen tudod megnyitni a Windows Host fájl funkcióját, azt több módszerrel is szerkeszteni, lehet, speciális blokkolási opciókat vehetsz igénybe. Mivel az ilyen jellegű módosítások nem hozzáértő kezekben rendellenes működést eredményezhet, vele azt alapállapotba tudod tenni.

A Hosts File Editor külön menüpontonként támogatja, hogy Windows 7, Windows 8, Windows 10 rendszerek esetén ezt meg tudd valósítani.

Nem kifejezetten szülői felügyeleti szolgáltatásnak tekinthető, de erre is felhasználható a szoftver néhány népszerűbb oldal blokkolása esetén. Támogatja a Facebook, YouTube, Twitter oldalakat, is, ha egy Webtartalom nem fedezhető fel a támogatottsági listáján azt manuálisan lehet hozzá adni. Windows 10 rendszeren is futtatható.

Ha ki szeretnéd próbálni, a szoftver innen érhető el.

Az alábbi alkalmazás egy igen hatékony, rugalmas lehetőségeket biztosító Host fájl szerkesztő, amivel biztonsági mentéseket készíthetsz, adott tartalmakat blokkolhatsz, vagy akár alaphelyzetbe tehető a Windows ezen jellegű szolgáltatása. Nem kell telepíteni. Ingyenes kiadás.

Hosts File Editor – Profi ingyenes Host fájl szerkesztő…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hosts File Editor – Host fájl szerkesztő szülői felügyeleti szolgáltatásokkal profiknak…
Szerző
Leírás
Ha egy egyszerűen használható Host fájl szerkesztő alkalmazást keresel, itt egy ingyenes, telepítést sem igénylő szoftver a Hosts File Editor. A program szülői felügyeleti szolgáltatást is biztosít azoknak akik erre tartanának igényt.

Kapcsolódó szoftverek

 • Ingyenes Host fájl szerkesztő: BlueLife Hosts Editor2017-11-13 Ingyenes Host fájl szerkesztő: BlueLife Hosts Editor (0)
  Egy teljesen ingyenesen kipróbálható speciális Windows konfiguráló, szerkesztő program a BlueLife Hosts Editor. A szoftverrel a […]
 • Microsoft Silverlight 5.1.40416.02015-05-13 Microsoft Silverlight 5.1.40416.0 (0)
  A Microsoft Silverlight segítségével teljes értékűen tudjuk kihasználni a böngészőnk által kínált grafikai lehetőségeket. […]
 • Privatefirewall 7.0.28 2012-07-31 Privatefirewall 7.0.28 (0)
   Ingyenesen használható könnyen installálható tűzfal program a Privatefirewall.  Mindenképp érdemes vírusirtónkat megtámogatni egy […]
 • MyInternetTV 10.12019-10-02 MyInternetTV 10.1 (0)
  A MyInternetTV egy ingyenes Online elérhető TV, illetve rádiócsatornák vételére ideális program ami egy igen kényelmes megoldás […]
 • YouTube Video Downloader Pro 3.8.02014-08-29 YouTube Video Downloader Pro 3.8.0 (0)
  Videó keresővel ellátott Letöltés kliens szoftver a YouTube Video Downloader Pro. Mindamellett hogy a tartalmak beszerzését támogatja […]