Ingyenes Windows pucoló megoldás a WinExt System Cleaner

Egy ingyenesen használható Windows pucoló amivel a számítógép futtatása során összegyűlt fölösleges fájlok távolíthatóak el amivel megbízhatóbb, gyorsabb operációs rendszer készíthető. A WinExt System Cleaner az ideiglenes, Temp fájlokhoz, érvénytelen ikonokat, illetve a naplójelentéseket lehet kiválasztani amit azonnal tölthetünk. A karbantartó szoftver hely felszabadításhoz is hatékony.

A karbantartási feladat végrehajtásakor manuálian lehet definiálni, hogy melyek azok a fájlok amiket törölni szeretnék, amivel akár helyet lehet felszabadítani, illetve gyorsabb, megbízhatóbb operációs rendszer áll rendelkezésre, ingyenesen futtatható. A szoftverrel egy profi kényelmes beállításokkal definiált felületen lehet a törlendő mappákat meghatározni, illetve a beállítása után csak el kell indítani a tisztítást.

Az operációs rendszer hatékony optimalizálásához

A WinExt System Cleaner komolyabb erőforrást tud felszabadítani ha számos fájl gyűlt össze, illetve nem használtunk Windows karbantartó szoftvert. A Temp mappák, a lomtár, Windows naplók, Dump fájlok, vágólap előzmények, letöltött mappákban található fájlok törölhetőek. A szoftverrel jelentést készíthetünk ami egy újból futtatott karbantartásnál használható fel.

A karbantartó alkalmazás egy dinamikus rugalmas megoldás amivel gyorsabbá tehető a Windows, amivel akár a haladó, vagy kezdő kipróbálók is egyszerűen távolíthatják el azokat a tevékenység előzményeket amik a számítógép teljesítményét hátráltatva rontják a számítógép összesített felhasználói élményét. A WinExt System Cleaner innen szerezhető be.

WinExt System Cleaner – karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes Windows pucoló megoldás a WinExt System Cleaner
Szerző
Leírás
Ingyenes, mélyebb beállítások nélkül használható karbantartó szoftver a WinExt System Cleaner.

Kapcsolódó szoftverek